Folosind grupurile vechi

      Pentru grupurile vechi : In scopul de a invita membrii acestui grup la un eveniment in care este gazda,mergeti la pagina evenimentului si faceti clic pe „Invitati Vizitatori sa Vina”. Verificati caseta din partea de jos a etichetei Invitati Vizitatori pentru a invita membrii grupului gazda inainte de a face clic pe „Trimiteti Invitatii”. Retineti ca grupul trebuie setat deja ca si gazda a evenimentului.

      Pentru grupuri mai mari, invitatiile la evenimentul relatat pot fi amanate. Membrii grupului ar trebui sa primeasca aceste invitatii in termen de cateva ore. Vizitatorii nu vor fi afisati pe eveniment inainte ca aceste invitatii sa fie primite. Va rugam retineti ca nu veti fi capabil sa invitati membrii unui grup gazda la un eveniment daca grupul are peste 5,000 de membrii.

      Intr-un grup vechi cu mai mult de un administrator, aceste solicitari de alaturare pot fi confirmate sau ignorate de orice administrator. De asemenea, retineti ca persoanele pot anula cererile lor de alaturare la un grup oricand. Daca o cerere a fost anulata sau manipulata de alt administrator,link-ul din e-mail poate sa va conduca la pagina dvs. de start sau la alte noi cereri ale dvs.

      Pentru grupurile vechi: Cand vizualizati profilul unui grup vechi pe care dvs. l-ati administrat, ar trebui sa vedeti un link pentru „Creati Evenimentul Relatat” mai jos de imaginea grupului. Acesta va va directiona la pagina de creare a evenimentului si de asemenea va seta grupul dvs. ca si gazda a evenimentului. Verificati caseta in partea de jos a etichetei Invitati Vizitatori pentru a invita membrii ai grupului gazda inainte de a face clic pe „Trimiteti invitatiile”. Va rugam retineti ca optiunea nu este valabila pentru grupuri care au peste 5,000 de membrii.

      Intr-un grup vechi,puteti trimite mesaj la toti membrii unui grup ca administrator al grupului mergand la pagina grupului si faceti clic pe „Mesaj la Toti Membrii” de sub poza grupului. Va rugam retineti ca optiunea este disponibila doar pentru grupuri cu 5,000 sau mai putini membrii.

      Pentru a sterge un grup care este in proiectul curent, urmati aceste instructiuni (  http://www.facebook.com/help/?faq=18792  ). Pentru grupurile vechi, sistemul Facebook sterge automat  grupurile din moment ce ele sunt goale ( fara membrii ). Daca dvs. ati creat grupul, puteti sterge grupul eliminand toti membrii si apoi pe dvs. insuti. Retineti ca daca dvs. nu ati fost primul administrator si creator al acestui grup, nu veti fi capabil sa stergeti grupul , doar in cazul in care creatorul grupului l-a parasit in mod voluntar.