Crearea evenimentelor

      Pentru a trimite un mesaj la lista de oaspeti a evenimentului mergeti la pagina principala a evenimentului si faceti clic pe „Mesaj catre toti membrii” de sub poza de profil a evenimentului. Veti fi capabil sa trimiteti un mesaj la toti oaspetii sau la grupuri diferite de oaspeti bazate pe statutul de raspuns.

      Va rugam retineti ca puteti sa trimiteti mesaje la toti oaspetii doar daca numarul total de oaspeti care participa, poate participa, sau care nu au raspuns nu depaseste 5,000. De asemenea, daca un eveniment este gazduit de o Pagina, administratorul Paginii nu va vedea optiunea de a trimite mesaje la oaspetii evenimentului.

      Daca orasul dvs. nu apare dupa ce inscrieti numele in domeniul Oras de pe pagina Editari Eveniment, va rugam prezentati solicitarea dvs. aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=region_request  ).

      Facebook nu sprijina functionalitatea pentru evenimentele periodice in acest moment. Veti fi nevoit sa creati un eveniment nou de fiecare data cand evenimentul dvs. are loc.

      Daca un administrator a enumerat o adresa valida pe pagina Editari Eveniment , persoanele vor fi capabile sa vizualizeze o harta si directii la locatia evenimentului facand clic pe „Vizualizati Harta” mai jos de locatia evenimentului. Un administrator poate sa adauge sau sa schimbe adresa curenta dupa ce un eveniment a fost creat.

      Cand creati un eveniment,sunteti automat enumerat la un administrator. Administratorii au capacitatea sa invite mai multe persoane la eveniment, numind alti administratori si sa editeze continutul evenimentului. Orice administrator poate sa adauge mai multi administratori la un eveniment facand clic pe link-ul „Vedeti toate” din partea de sus a listei de invitati de pe pagina evenimentului. Langa numele fiecarei persoane care a raspuns exista o optiune de „Faceti administrator”.

      Puteti invita la un eveniment persoane care nu au cont pe Facebook. Din eticheta Lista Oaspetilor a paginii de Editare Eveniment, enumerati adresa de e-mail a prietenului ( separate prin virgule ) in caseta marcata „Invitati persoane care nu folosesc Facebook prin intermediul e-mail-ului” si faceti clic pe „Adaugati” . Faceti clic pe „Trimiteti invitatii” pentru a incheia procesul.

       Primind aceasta invitatie, ei vor fi capabili sa vizualizeze informatiile evenimentului si sa raspunda. Ei nu vor fi capabili sa vada alte pagini de Facebook cu exceptia cazului in care si-au creat un cont.

      Cand vizualizati profilul unui grup pe care il administrati, ar trebui sa vedeti un link pentru „Creati Eveniementul Relatat” mai jos de imaginea grupului. Acesta va va conduce la pagina de creare a evenimentului si de asemenea va seta grupul dvs ca si gazda al evenimentului. Bifati caseta din extremitatea de jos a etichetei Invitati Oaspeti pentru a invita membri ai grupului gazda inainte sa faceti clic pe „Trimiteti Invitatii”. Va rugam retineti ca optiunea nu este valabila pentru grupurile care au peste 5,000 de membrii.

      Puteti invita oricare dintre prietenii dvs. de pe Facebook si oricare dintre prietenii care nu sunt pe Facebook, introducand adresele lor de e-mail in caseta de pe eticheta Lista Invitatilor a paginii Editari Eveniment.

      Pentru a invita persoane la evenimentul dvs., intai faceti clic pe „Invitati Persoane sa vina” de sub poza evenimentului.

1. Din eticheta „Lista invitatilor” a paginii Editare Eveniment, pur si simplu incepeti sa inscrieti numele persoanei pe care doriti sa o invitati in caseta din dreapta, sus. Facebook va sugera posibile asemanari din Lista Prietenilor. De asemenea puteti sa invitati prieteni repede prin parcurgerea Listei Prietenilor furnizata si prin bifarea casetelor de langa numele persoanelor pe care doriti sa le invitati. Cand ati terminat cu adaugarea numelor la lista, asigurati-va ca faceti clic pe butonul „Trimiteti E-mail-uri Invitatii” pentru a incheia procesul.

2. Daca dvs. aveti prieteni care nu sunt pe Facebook , puteti sa-i invitati introducand adresele lor de e-mail in caseta de pe eticheta „Lista Invitatilor” a paginii Editari Eveniment .De asemenea puteti cauta adresele de e-mail ale prietenilor dvs. folosind Descoperitor Prieteni pe Facebook.

3. Ca un administrator al evenimentului, puteti invita mai multe persoane sau edita lista invitatilor in orice moment de pe pagina Evenimentului.

     Puteti crea un eveniment de la Editor-ul de pe pagina dvs. de start sau de profil. Pentru a face acest lucru, urmati pasii de mai jos:

1. Selectati pictograma Evenimentului din Editor.

2. Completati titlul , locatia si timpul evenimentului dvs.

3. Faceti clic pe butonul „Salvati”.

4. Selectati link-ul „Invitati oaspeti” din legenda rezultatelor pentru a invita prietenii dvs.

      Puteti crea un eveniment direct din caseta „Evenimente” din coloana dreapta a paginii dvs. de start. Inscriind evenimentul dvs. in domeniul „Ce planuiti?” se va deschide o forma. Dupa ce ati adaugat timpul si locul, evenimentul dvs. va fi creat.

      De asemenea puteti crea evenimente mergand la bordul dvs. Evenimente si apoi facand clic pe „Creati un Eveniment” in coltul din dreapta, sus a paginii. De aici, puteti sa va personalizati evenimentul , sa editati setarile de confidetialitate ale lui si sa invitati oaspeti. Va rugam retineti ca trebuie sa includeti un nume si un timp al evenimentului. De asemenea puteti crea un eveniment din Editor de pe pagina dvs. de start sau de profil.