NOTE: Dificultati neprevazute si Probleme cunoscut

Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori in forumul nostru si puteti deschide un subiect cu intrebarea dumneavoastra.

     Facebook probabil nu este capabil sa importe blog-ul dvs. din cauza unei setari de confidentialitate pe contul dvs. Blog-urile scrise din surse cu vizionare restrictionata nu vor exporta la Facebook. Daca doriti sa importati blog-ul dvs., veti fi nevoit sa schimbati aceasta setare de confidentialitate cu ceva mai putin restrictionat.

     Unele aparitii RSS furnizeaza doar majoritatea postarilor recente. Daca aparitia dvs. ofera doar informatii recente, Facebook nu va fi capabil sa importe postarile vechi. Facebook nu pastreaza texte de la pagini externe ; trebuie sa fie alimentate. Ca o alternativa, dvs. puteti sa copiati si sa lipiti textul in nota noua.

     Daca vedeti dubluri ale postarilor originale de pe blog-ul dvs. in aplicatia Note a dvs., si ati importat doar o singura data blog-ul , va rugam prezentati un raport aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=duplicate_note_import ).

     Va rugam plasati blog-ul dvs. in acest validor ( http://www.feedvalidator.org/ ) si rezolvati orice problema existenta cu furnizorul dvs. de blog.

Daca aveti probleme cu formatarea si imaginile care nu se transmit notelor dvs., va rugam verificati aparitia RSS pe care o importati pentru a determina daca blog-ul dvs. este afisat corect. Aplicatia Note va importa doar ce este afisat pe aparitia RSS.

Daca aveti probleme in continuare, va rugam prezentati un raport aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=import_notes ).

Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori in forumul nostru si puteti deschide un subiect cu intrebarea dumneavoastra