Cum sa impart link-uri si alt continut

     Puteti sa nu mai apreciati o Pagina facand urmatorii pasi :

1. Gasiti postarea pe profilul dvs. care afirma ca apreciati Pagina sau gasiti o postare de la Pagina in Aparitie Noua.

2. Faceti clic pe „X” localizat in partea dreapta de sus a postarii.

3. Din expansiunea meniului , faceti clic pe „Nu mai apreciez Pagina”.

     De asemenea puteti sa navigati pe Pagina introducand numele ei in bara de cautari din cotul din dreapta de sus si faceti clic pe link-ul „Nu mai apreciez” localizat in coltul din stanga jos a ecranului.

     Pentru a controla cine poate sa vada link-urile individuale pe care le postati, faceti clic pe pictograma de blocare de pe Editorul dvs. Alegeti o setare din expansiunea meniului inainte sa faceti clic pe „Impartiti”. Setarea pe care o alegeti se va aplica doar la postarile individuale pe care le creati.

     Pentru a controla setarea dvs. de confidentialitate implicit pentru aceasta caracteristica, selectati una dintre cele patru grupari de setari globale de confidentialitate –- Toata lumea, Recomandat, Prieteni ai prietenilor sau Doar Prieteni – din sectiunea „Impartiti pe Facebook”. Daca doriti sa personalizati mai departe aceste setari , mergeti la sectiunea Personalizati setarile ( http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy ) si schimbati expansiunea meniului „Postari de Mine” cu setarea preferata.

     Url-ul dvs. Facebook sau numele dvs. de utilizator este un link personalizat la profilul dvs. pe care il puteti oferi persoanelor sau puteti sa il postati pe un site extern. Aflati mai multe despre numele de utilizatori si cum sa creati unul aici ( http://www.facebook.com/help/?page=896 ).

     Puteti sa incarcati o poza folosind aplicatia Poze , incarcati un video folosind aplicatia Video si scrieti o nota folosind aplicatia Note.

     Pentru a sterge un link, urmati pasii de mai jos :

1. Mergeti la eticheta Link-uri de pe profilul dvs.

2. Faceti clic pe „X” in coltul din dreapta sus a oricarui element.

3. Faceti clic pe „Stergeti postarea”.

4. Selectati „Confirmati”.

Acest lucru va sterge definitiv link-ul din contul dvs. si de pe pagina dvs. de profil.

     Pentru a edita titlul sau descrierea unui link pe care il postati , pur si simplu faceti clic pe previzualizarea titlului sau a descrierii pe care o vedeti dupa ce faceti clic pe „Atasati” si inainte de a face clic pe „Impartiti”.

     - Gasiti link-ul "Impartiti pe Facebook" pe site-uri partenere. Facand clic pe aceste link-uri va genera o Caseta de Impartire in caseta care va aparea pe neasteptate, unde puteti sa selectati "Postati pe Profil" si faceti clic pe "Postati".

     -Mergeti la Pagina Link-urilor ( http://www.facebook.com/posted.php ) si glisati marcatorul "Impartiti pe Facebook" in bara de marcaj a browser-ului dvs. Oricand sunteti pe un site si gasiti ceva ce apreciati , faceti clic pe marcator , selectati "Postati pe Profil" si faceti clic pe "Postati".

      Editor-ul va permite sa impartiti continut pe Facebook. Este localizat in partea de sus ambelor pagina de start ( http://www.facebook.com/home.php ) si pe profilul dvs. ( www.facebook.com ) . Ambele locatii ofera functionalitati aceleasi.

Inscriind in caseta de text Editor si facand clic pe „Impartiti” actualizati statutul dvs. Facand clic in interiorul casetei de text afiseaza tipuri suplimentare ale continutului pe care dvs. il puteti imparti :

– Poze : incarcati o poza, creati un album, sau faceti o poza cu camera web

– Clipuri video : incarcati un video sau inregistrati un video cu camera web

– Evenimente : creati un eveniment pentru a-l imparti cu prietenii

– Link-uri : adaugati o adresa web pentru continut extern

– Mai mult : postati continut care apartin altor aplicatii folosite de dvs.

Odata ce ati adaugat continut , inca veti fi nevoit sa faceti clic pe „Impartiti” pentru a publica o legenda. Pentru a iesi din sub-meniu pentru un anumit tip de continut, pur si simplu faceti clic pe „X” din coltul din drepta de sus a casetei Editor.

Editorul de asemenea va permite sa selectati o setare de confidentialitate pentru fiecare postare facuta. Dupa ce faceti clic pe interiorul casetei de text, sau dupa ce atasati continutul dvs. cautati pictograma de blocare de langa butonul „Impartiti”. Facand clic pe ea va aparea un meniu care va permite sa alegeti cine va fi capabil sa vada postarea dvs. , de la Toata lumea ,la Prieteni, la Prieteni ai Prietenilor.

Daca inscrieti in caseta Editor si apoi adaugati continut ( exemplu : un link sau un clip video ), textul va aparea ca un coment mai sus de continutul impartit. Nu va aparea ca un statut nou al actualizarii sau nu va inlocui statutul dvs. actual.