LINK-URI : dificultati neprevazute si probleme cun

Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori in forumul nostru si puteti deschide un subiect cu intrebarea dumneavoastra

     Daca aveti probleme cu gasirea,accesara sau vederea legendelor in ceea ce priveste aplicatia Articole Postate , va rugam verificati daca nu aveti restrictionate permisiunile sale si nu impiedicati sa acceseze contul dvs.

     Inscrieti numele aplicatiei in caseta de cautare din partea de sus a paginii. Daca un link al aplicatiei nu apare in termen de cateva secunde, aceasta inseamna ca nu mai este autorizat si veti fi nevoit sa il cautati si sa il adaugati din nou. Orice continut pe care l-ati creat folosind aceasta aplicatie este valabil inca.

     Pentru a accesa aplicatia din nou,faceti urmatorii pasi :

1. Mergeti la meniul Aplicatii din coltul stang de jos al paginii si selectati „Gasiti mai mult” din partea de sus.

2. Pentru aplicatiile dezvoltate de Facebook ( precum Articole Postate ) , selectati „De catre Facebook” din partea de jos a coloanei din dreapta.

3. Faceti clic pe numele aplicatiei si apoi selectati „Mergeti la Aplicatie” . De asemenea puteti sa fiti intrebat pentru a permite aplicatiei sa acceseze continutul dvs.

4. Dvs. ar trebui sa fiti acum capabil sa accesati aplicatia din nou. Daca doriti sa o adaugati ca un semn de carte astfel incat sa poate fi gasit in meniul Aplicatii , doar faceti clic pe „Semn de carte” din bara de instrumente din partea de jos a paginii in timp ce folositi aplicatia.

     Va rugam retineti ca puteti sa editati setarile pentru o aplicatie in orice moment selectand „Editati” din meniul Aplicatii.

     Daca o previzualizare nu afiseaza corect pentru URL-ul dvs., veti fi nevoit sa contactati administratorul web al site-ului pe care incerceti sa il impartiti pentru a verifica daca indeplineste cerintele Facebook-ului.

     Cu scopul de a genera o previzualizare de Impartire corecta, un site trebuie sa includa urmatoarele trei etichete meta in sursa sa HTML :

< meta name="title" content="Article headline here" />

< meta name="description" content="Article summary here" />

< link rel="image_src" href="http://www.example.com" />

     Va rugam asigurativa ca acest site include aceste etichete in sectiunea a fiecarui HTML. De asemenea, retineti ca aceste etichete sunt cazuri-sensibile si URL-urile trebuie sa fie absolute. Pentru mai multe informatii, vizualizati din nou sectiunea „Asigurarea ca Previzualizarea Impartirii functioneaza” enumerata aici ( http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/ ).

     Daca ati determinat ca acest site include toate etichetele meta necesare dar tot nu genereaza previzualizarea corecta, va rugam prezentati un raport aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=preview ).

 

     Vedeti acest mesaj de eroare deoarece continutul pe care incercati sa il postati pe site a fost raportat ca abuziv de alti utilizatori Facebook. Ar trebui sa fiti capabil sa editati contul dvs. daca nu includeti textul sau URL-urile jignitoare.

     Daca dvs. credeti ca nu este continut abuziv pe site-ul specific pe care doriti sa postati, din pacate, domeniul web care gazduieste site-ul a fost deja identificat ca abuziv. Facebook nu are control asupra continutului care ste gazduit de domenii web particulare. Pentru a solicita indepartarea paginilor web abuzive care pot fi gazduite de acest domeniu, dvs. va trebui sa contacti furnizorul domeniului respectiv.

     Pentru a va asigura ca link-urile sunt publicate cand faceti clic pe „Impartiti”, va rugam verificati daca ati permis aplicatiei Link-uri sa publice aceste legende. Pentru a verifica, urmati pasii de mai jos :

1. Faceti clic pe meniul Cont din coltul din dreapta sus a oricarei pagini de Facebook.

2. Selectati „Setari Aplicatie” din meniu.

3. Faceti clic pe „Editati Setari” din dreapta aplicatiei Link-uri.

4. Faceti clic pe eticheta Permisiuni Suplimentare.

5. Asigurativa de bifarea casetei „Publicati continut pe Perete-le meu”.

     Suplimentar, va rugam asigurativa ca setarea dvs. de confidentialitate „Postari facute de Mine” permite prietenilor dvs. sa vizioneze statutul dvs. si link-urile impartite. Puteti sa reglati aceasta setare selectand unul dintre cele patru grupari globale de setare pentru confidentialitate-- Toata lumea, Recomandat, Prieteni ai Prietenilor sau Prieteni doar-- din sectiunea „Impartind pe Facebook”. Daca doriti sa personalizati aceste setari mai departe, mergeti la sectiunea Personalizati setarile ( http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy ).

     Va rugam spuneti prietenului dvs. sa ne contacteze imediat la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. de pe adresa de e-mail pentru conectare a lui sau a ei cu o decsriere scurta a problemei. Este posibil ca software-e rau intentionate sa fi fost descarcate pe calculatorul prietenului dvs. sau ca informatia de conectare a sa sa fi fost „pescuita” intr-o incercare de a trmite e-mail nedorit de pe profilul sau. Pentru a preveni acest lucru sa vi se intample, va rugam asigurativa ca intotdeauna va conectati de pe o pagina de Facebook legala cu domeniul facebook.com si ca nu faceti clic pe orice link-uri ciudate sau neserioase , chiar daca daca ele au fost trimise de prietenii dvs. Pentru mai multe informatii si sfaturi, va rugam vizitati subiectul de ajutor pentru siguranta ( http://www.facebook.com/help/?page=797 ).

      Este posibil ca software-ul rau intentionat a fost descarcat in calculatorul dvs. sau ca parola dvs. a fost furata de un site cu functionalitati false proiectat sa arate precum Facebook. Va rugam urmati cu atentie pasii furnizati :

1. Rulati software anti-virus : Daca calculatorul dvs. a fost infectat cu un virus sau cu un software rau intentionat, veti fi nevoit sa rulati un software anti-virus pentru a elimina aceste programe daunatoare si pentu a pastra informatiile dvs.in siguranta.

Pentru Windows :

http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-xp.aspx

http://www.microsoft.com/security/pc-security/virus-whatis.aspx

Pentru Apple / Mac OS :

http://support.apple.com/kb/HT1222

2. Resetati parola : Din pagina Setari Cont, veti fi nevoit sa creati o noua parola. Asigurati-va sa folositi o parola diferita decat folositi pentru alte site-uri sau servicii, facuta dintr-un sir complex de numere, litere si semne de punctuatie care este de cel putin sase caractere in lungime. Nu folositi cuvinte gasite in dictionar.

3. Niciodata sa nu faceti clic pe link-uri suspicioase : Este posibil ca prietenii dvs. sa trimita fara voie spam, virusi sau software-e rau intentionate, prin intermediul Facebook-ului daca conturile lor sunt infectate. Nu faceti clic pe aceste materiale si nu rulati fisiere „.exe” in calculatorul dvs. fara sa stiti ce sunt ele. De asemenea, asigurativa sa folositi versiunea cea mai noua a browser-ului dvs. deoarece aceasta contine avertismente importante de siguranta si caracteristici de protectie. Versiunea actuala a Firefox-ului si a Internet Explorer-ului va avertizeaza daca ati navigat pe un site cu functionalitati false suspecte si noi va recomandam sa actualizati browser-ul dvs. la versiunea cea mai noua. De asemenea puteti sa gasiti mai multe informatii despre functionalitati false si despre cum sa le evitati pe http://www.antiphishing.org/consumer_recs.html sau pe http://www.onguardonline.gov/topics/phishing.aspx .

„Pescuirea” este o incercare online de a insela un utilizator pretinzand este o pagina de conectare oficiala sau un e-mail oficial de la o organizatie pe care dvs. aveti cont precum o banca sau un furnizor de e-mail , cu scopul de a obtine informatiile de conectare si din cont ale unui utilizator. In cazul unei pagini de conectare cu „pescuire” pagina de conectare poate sa arate identic cu o pagina de conectare pe care mergeti de regula, dar site-ul nu apartine organizatiei pe care aveti un cont ( adresa web URL a site-ului ar trebui sa reflecte acest lucru ). In cazul unui e-mail cu „pescuire”, e-mail-ul poate sa arate precum un e-mail pe care dvs. l-ati primi de la organizatia pe care aveti un cont si de la care primiti e-mail-uri , dar link-ul din e-mail va directioneaza sa mergeti la pagina de conectare cu „pescuire” de mai sus, mai degraba decat la o pagina de conectare legala pentru acea organizatie.

Pentru a preveni informatiile contului dvs. de a fi obtinute de un sistem de tip „pescuire”, doar conectativa pe pagini legale ale site-ului pe care aveti cont. De exemplu : „www.facebook.example.com” nu este o pagina Facebook legala pe domeniul „www.facebook.com” , dar „www.facebook.com/example” este o pagina Facebook legala deoarece are domeniul „facebook.com” . Cand sunteti nesigur, puteti intotdeauna doar sa inscrieti „facebook.com” in browser-ul dvs. pentru a va intoarce la site-ul legal Facebook.

Daca inca sunteti incapabil sa accesati profilul dvs., va rugam trimiteti-ne mai multe informatii cu privire la aceasta problema astfel incat noi sa o putem investiga. Va rugam prezentati raportul dvs. aici ( http://www.facebook.com/help/ ).