Contul copilului meu sau al unui prieten a fost dezactivat

In cazul in care contul prietenului tau a fost dezactivat, va trebui sa trimita o contestatie folosind adresa de e-mail care a fost asociata contului sau de Facebook.

Te rugam sa retii ca nu putem dezvalui informatii despre un cont niciunei persoane in afara de detinatorul contului, si nu vom da curs niciunei contestatii trimise in numele prietenilor.

Afla mai multe despre politicile noastre, citind Standardele comunitatii Facebook.

Copilul tau poate trimite o contestatie, folosind adresa de e-mail care a fost asociata contului sau de Facebook. Retine ca, deoarece membrii Facebook in varsta de peste 13 ani sunt considerati detinatori autorizati de conturi, nu iti putem oferi informatii despre cont si nu putem efectua la cererea ta nicio actiune in cont.

Afla mai multe despre politicile Facebook, citind Standardele comunitatii Facebook.

In cazul in care prietenul tau nu isi poate accesa contul din cauza ca altcineva a preluat controlul asupra contului, te rugam sa ii spui sa acceseze sectiunea Conturi sparte, pentru a obtine ajutor imediat.

Este posibil ca din contul prietenului tau sa fie trimise mesaje spam din cauza unui virus sau a unui software rau intentionat din computerul sau, sau din cauza ca informatiile sale de conectare au fost subiectul unei fraude pe Internet. Iata ce poti face pentru a-l ajuta:

Raporteaza spamul

Spune-i prietenului tau sa viziteze Centrul de ajutor pentru a obtine ajutor