Aceasta setare a fost mutata langa cererile de prietenie. Apasa pe pictograma  prieteni din partea de sus a paginii si apasa pe Setari, in coltul din dreapta sus. Nota: de asemenea, poti sa accesezi aceasta setare in comenzile rapide de confidentialitate, unde se numeste „Cine poate sa-mi trimita mie cereri de prietenie?”