Majoritatea utilizatorilor de pe Facebook nu mai au aceasta setare. In cazul celor care o au inca, ea este pe cale sa fie scoasa din uz.

In timp, aceasta setare a devenit mai putin eficienta, pentru ca acum exista mai multe moduri de a ajunge la cronologia ta, cum ar fi etichetele pentru fotografii sau alte tipuri de cautari. In schimb, aceasta setare este inlocuita cu instrumente noi pentru a controla cine iti poate vedea lucrurile, impreuna cu instructiuni despre cum sa folosesti cel mai bine acele instrumente.