Confidentialitatea si raportarea

Pagina Despre te ajuta sa le distribui celorlalti lucruri importante pentru tine, precum filmele sau cartile pe cere le-ai adaugat, noutati din aplicatiile si jocurile pe care le folosesti si lucruri pe care le-ai apreciat. Oricine face parte din audienta continutului adaugat sau din audienta noutatilor distribuite din aplicatii si jocuri poate sa vada respectivele elemente de continut. Poti sa editezi confidentialitatea fiecarui lucru din fiecare sectiune sau sa ascunzi in intregime o sectiune.

Pentru a edita confidentialitatea:

Lucrurilor pe care le adaugi: Cand adaugi ceva precum o carte sau un film, foloseste selectorul de audienta pentru a alege cui ii distribui. Deoarece selectorul iti memoreaza alegerea, lucrurile noi pe care le adaugi (indiferent de sectiunea in care le adaugi) vor avea aceiasi audienta cu exceptia cazului in care o schimbi. In jurnalul de activitati poti sa schimbi audienta unui continut pe care l-ai adaugat deja.

Lucrurilor pe care le-ai apreciat: Poti selecta o audienta pentru fiecare sectiune de lucruri pe care le-ai apreciat (de exemplu, Paginile, cartile, muzica). De exemplu, pentru a stabili cine poate vedea titlurile filmelor pe care le-ai apreciat, deruleaza in jos pana la sectiunea de filme, apasa pe   in coltul din dreapta sus si selecteaza Editeaza confidentialitatea. Pentru a stabili cine poate vedea Paginile pe care le apreciezi, deruleaza in jos pana la sectiunea Aprecieri, apoi apasa pe   in dreapta sus si selecteaza Editeaza confidentialitatea aprecierilor tale.

Noutatilor din aplicatii si jocuri: Daca distribui noutati dintr-o aplicatie sau dintr-un joc, poti sa reglezi audienta noutatilor viitoare sau sa schimbi din jurnalul de activitati audienta unui continut pe care l-ai postat deja.

Retine ca atunci cand distribui ceva in cronologie, audienta pe care o alegi poate vedea continutul si in alte locuri de pe Facebook, cum ar fi in sectiunea Noutati si in rezultatele de cautare.

 

Odata ce ai blocat o Pagina, Pagina respectiva nu mai poate interactiona cu postarile tale si nu mai poate aprecia sau raspunde la comentariile tale. Nu vei putea posta pe Pagina si nu vei putea trimite mesaje Paginii. Daca iti place Pagina, vei anula aprecierea si urmarirea acesteia.

Pentru a bloca o Pagina:

1. Mergi la Pagina pe care doresti sa o blochezi.

2. Sub fotografia de coperta a Paginii, apasa pe  .

3. Selecteaza Blocheaza Pagina.

4. Apasa pe Confirma.

Pentru a debloca o Pagina:

1. Apasa pe   in partea dreapta sus a ferestrei Facebook si selecteaza Setari.

2. Apasa pe Blocare in coloana din stanga.

3. In sectiunea Blocheaza Pagini, apasa pe Unblock langa numele Paginii.

 

Pentru a raporta o Pagina:

1. Mergi la pagina pe care doresti sa o raportezi.

2. Sub fotografia de coperta a Paginii, apasa pe  .

3. Selecteaza Raporteaza Pagina.

4. Alege optiunea care descrie cel mai bine problema si urmeaza instructiunile de pe ecran.

Daca nu poti accesa Pagina pe care doresti sa o raportezi, ia in considerare sa rogi un prieten sa o raporteze.

Facebook va revizui Pagina si va sterge tot ceea ce nu respecta Standardele comunitatii Facebook. De asemenea, este posibil sa trimita un avertisment sau sa dezactiveze contul persoanei responsabile.