Exista doua modalitati de a stabili cine poate vedea postarile din Pagina ta:

• Limiteaza audienta postarii tale astfel incat doar anumite persoane sa o poata vedea oriunde pe Facebook.

• Foloseste functia de selectare a audientei preferate pentru a alege cine poate vedea o postare in sectiunea Noutati.

Daca Pagina ta are mai putin de 5.000 de aprecieri, va trebui sa te asiguri mai intai ca ai permis optimizarea audientelor pentru postarile de pe Pagina ta.

1. Apasa pe Setari in partea de sus a Paginii.

2. In sectiunea General, apasa pe Optimizarea audientei pentru postari.

3. Apasa pentru a bifa caseta de langa optiunea Permite selectarea audientei preferate si capacitatea de a restrictiona audienta postarilor.

4. Apasa pe Salveaza modificarile.

 

Limiteaza audienta postarii

Cand limitezi audienta postarii, alegi cine poate vedea postarea in functie de varsta, sex, locatie sau de limba vorbita. Persoanele care fac parte din audienta pe care ai ales-o vor putea vedea postarea oriunde pe Facebook, inclusiv pe Pagina ta.

Pentru a limita audienta postarii:

1. Apasa pe inainte sa publici postarea.

2. Apasa pe Restrictii de audienta in partea de sus si selecteaza varsta, sexul, locatiile sau limbile vorbite de persoanele care fac parte din audienta care doresti sa vada postarea ta.

3. Apasa pe Salveaza.

Retine ca, daca cineva distribuie o postare, numai persoanele care fac parte din audienta aleasa de tine vor putea vedea postarea respectiva.

 

Folosirea functiei de selectare a audientei preferate

Poti sa tintesti o audienta preferata pentru postarea de pe Pagina ta, pentru ca anumite persoane sa aiba mai multe sanse de a vedea postarea respectiva in sectiunea Noutati, in functie de interesele acestora. Spre deosebire de limitarea audientei unei postari, folosirea functiei de selectare a audientei preferate nu limiteaza audienta care poate vedea postarea pe Pagina ta sau oriunde altundeva pe Facebook.

Pentru a folosi tintirea in Noutati:

1. Apasa pe inainte sa publici postarea.

2. In sectiunea Audienta preferata, introdu interesele persoanelor carora doresti sa te adresezi prin intermediul sectiunii Noutati.

3. Apasa pe Salveaza.