Ascunderea unei postari pe care ai distribuit-o din Pagina ta inseamna stergerea ei din Pagina, dar nu si din jurnalul de activitati al Paginii (pe care il puteti vedea doar tu si ceilalti administratori ai Paginii). Cand stergi o postare, o stergi definitiv din Pagina ta, inclusiv din jurnalul de activitati al Paginii.

Pentru a ascunde sau sterge o postare din Pagina:

1. Mergi la postarea din cronologia Paginii tale.

2. Apasa pe   in coltul din dreapta sus.

3. Selecteaza Ascunde din cronologie sau Sterge din Pagina.

Pentru a reafisa o postare ascunsa:

1. Apasa pe Setari in partea de sus a Paginii.

2. Apasa pe Jurnal de activitati in coloana din stanga.

3. Apasa pe   langa postarea pe care vrei s-o reafisezi si selecteaza Permisa in Pagina.

Retine ca daca o postare pe care ai ascuns-o a fost distribuita, poate fi inca vizibila audientei careia i-a fost distribuita in alte locuri pe Facebook, precum sectiunea Noutati si rezultatele cautarii. Fotografiile din cronologia Paginii pe care le-ai ascuns vor fi inca vizibile utilizatorilor care iti viziteaza sectiunea Fotografii a Paginii.