Trebuie sa fii administrator pentru a controla ce pot posta vizitatorii pe Pagina ta. Daca permiti vizitatorilor sa publice postari pe Pagina ta, acestea pot aparea in sectiunea Postari ale vizitatorilor dupa ce apesi pe Postari in partea stanga a Paginii tale. Daca permiti postarea de fotografii si clipuri video, postarile altor persoane pot aparea si in sectiunile Fotografii si Clipuri video ale Paginii tale.

Pentru a permite sau dezactiva postarile altor persoane:

1. In partea de sus a Paginii, apasa pe Setari.

2. In sectiunea General, apasa pe Postari ale vizitatorilor.

3. Selecteaza Permite vizitatorilor Paginii sa publice postari sau pe Dezactiveaza postarile altor persoane in Pagina. Daca le permiti vizitatorilor sa publice postari, poti alege sa:

o permiti postarea de fotografii si clipuri video;

o revizuiesti postarile altor persoane inainte ca acestea sa fie publicate pe Pagina.

4. Apasa pe Salveaza modificarile.

Daca alegi sa revizuiesti postarile, in mod implicit postarile altor persoane vor fi ascunse si nu vor mai aparea in Pagina ta. Pentru a aproba o postare, deschide sectiunea Postari ale altora din jurnalul de activitati al Paginii tale, apasa pe  langa postare si selecteaza Permisa in Pagina.

Retine ca nu poti dezactiva postarea de comentarii la postarile publicate pe Pagina ta, insa poti ascunde sau sterge comentariile individuale. Poti si modera in mod proactiv comentariile si postarile vizitatorilor blocand anumite cuvinte si activand filtrul pentru obscenitati pentru Pagina ta.