LOGAREA SI PAROLA IN FACEBOOK

    Din motive de securitate, Facebook nu va poate trimite o copie a parolei curente. Cu toate acestea, va puteti reseta parola aici: https://ssl.facebook.com/recover.php. Daca sunteti deja logat, va puteti schimba parola din pagina de setari ale contului (account settings).

     Facebook nu va permite sa imbinati conturi. Trebuie sa copiati continutul contului dumneavoastra (fotografii, note, etc.) si sa-l adaugati manual contului dumneavoastra mai activ. Din pacate, vor exista unele lucruri care nu pot fi transferate, cum ar fi prietenii si posturile de perete (wall posts). Odata ce ati mutat toate informatiile pe un singur cont, va rugam sa dezactivati contul vechi. Apoi puteti adauga adrese de e-mail si retele pentru noul dumneavoastra cont din pagina Account (Cont). Va rugam sa retineti ca mentinerea mai multor conturi reprezinta o incalcare a Termenilor de utilizare.

     Mentinerea mai multor conturi, indiferent de ultilizare este o incalcare a Termenilor de utilizare. Daca aveti deja un cont personal, atunci nu va putem permite sa creati conturi de afaceri pentru nici un motiv. Puteti utiliza toate paginile sociale pe care le creati in contul dumneavoastra personal. Va rugam sa tineti cont de faptul ca fanii oricareia dintre paginile pe care le administrati nu va avea vizibilitate sau acces la contul dumneavoastra personal sau la profil. Oricare dintre actiunile pe care le luati ca un administrator de pe pagina dumneavoastra vor arata numele de pagina, ca actor, si nu numele dumneavoastra personal. Pentru a crea o pagina, pur si simplu faceti click pe linkul „creati o pagina” de sub sectiunea de inscriere. Daca doriti sa gestionati mai multe anunturi pentru clienti, va trebui sa faceti acest lucru dintr-un cont. Va sfatuim sa limitati fiecare anunt al clientilor in campanii separate. Din pacate, in prezent nu este posibil sa desemnati carduri separate de credit pentru fiecare campanie sau un singur cont de anunt sa aiba mai multi administratori.

     Va puteti reactiva contul in orice moment prin introducerea adresei de e-mail si a parolei folosite la autentificare.

     Retineti ca oricare dintre adresele de e-mail asociate contului dumneavoastra Facebook pot fi folosite pentru logare. Puteti adauga sau modifica adrese de e-mail din fila Setari din pagina Cont. Daca aveti probleme la accesarea unui cont deja existent pe site, nu creati alt cont, aceasta fiind o incalcare a Termenilor si Conditiilor de utilizare si poate intarzia remedierea problemei.

     Va asiguram ca anunturile pe care le vedeti pe pagina dumneavoastra cu privire la protectia contului dumneavoastra sunt de la Facebook. Acest tip de mesaje sunt adaugate pentru a ajuta la mentinerea accesului la contul dumneavoastra.

     Detinerea unei intrebari de securitate este o modalitate utila de a verifica calitatea dumneavoastra de proprietar, in cazul in care va pierdeti accesul la contul dumneavoastra Facebook sau la adresa de e-mail. Puteti adauga o intrebare de securitate contului dumneavoastra de pe pagina de Setari Cont (account settings) accesibil din meniul Cont derulat din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

    Pentru a adauga o intrebare de securitate, procedati astfel:

1. Faceti click pe „Change” (schimba) in sectiunea intrebari de securitate (Security Questions)

2. In meniul vertical „intrebare” (question), selectati o intrebare de securitate al carei raspuns sunteti sigur ca vi-l veti aminti in viitor. Pastrati secreta intrebarea de securitate si asigurati-va ca raspunsul dumneavoastra este destul de specific pentru a nu putea fi ghicit cu usurinta.

3. Introduceti cu grija raspunsul dumneavoastra la intrebarea selectata. Odata ce ati setat intrebarea, nu o veti mai putea edita sau schimba.

4. Faceti click pe „Schimbare intrebare de securitate” (change security question) . Vi se va cere sa introduceti parola dumneavoastra pentru a confirma depunerea intrebarii de securitate. Va rugam retineti ca, odata ce ati trimis intrebarea dumneavoastra de securitate, sectiunea va disparea de pe pagina de setari ale contului. In scopul de a proteja securitatea contului, nu este posibil sa schimbati intrebarea de securitate odata ce ati adaugat una.

     In cazul in care ati uitat parola, va trebui sa solicitati o resetare a parolei. E-mailul de confirmare a parolei va merge doar la adresele de e-mail confirmate pe contul dumneavoastra. Ca atare, daca sunteti in imposibilitatea de a va accesa adresele de e-mail de pe contul dumneavoastra Facebook, nu veti fi capabil de a primi e-mailul de resetare a parolei si riscati pierderea completa a contului dumneavoastra. Puteti preveni aceasta situatie prin luarea urmatoarelor masuri: adaugati o adresa de mail secundara contului dumneavoastra Facebook, adaugati o intrebare de securitate contului dumneavoastra si asigurati-va ca adresele de e-mail de pe contul dumneavoastra Facebook sunt active (le puteti accesa). Confirmati-va numarul de mobil pe contul dumneavoastra; mentinerea de informatii exacte cu privire la profilul dumneavoastra, cum ar fi numele, data nasterii, adresele de e-mail. Acest lucru ajuta la localizarea contului dumneavoastra, in caz ca il pierdeti.

     Pentru a-ti face contul mai sigur, apasa aici: http://www.facebook.com/update_security_info.php

     A se vedea pagina Centrul de Ajutor pe Mobil de pe Facebook Mobile Web: http://www.facebook.com/recover.php Pentru probleme cu mobilul care nu sunt listate aici, accesati site-ul de mai sus.

1. Copiati si lipiti intregul cod din e-mailul primit in spatiul prevazut.

2. Daca acest lucru nu functioneaza, solicita o noua parola aici http://www.facebook.com/recover.php si asteptati 24 de ore inainte de a solicita una noua.

1. Copiati si inserati linkul complet al e-mailului primit in bara de adrese a browserului dumneavoastra si apasati enter.

2. Daca nu functioneaza, cereti o noua parola aici : http://www.facebook.com/reset.php si asteptati 24 de ore inainte de cererea uneia noi.