Altele

     Facebook nu permite fuzionarea conturilor. Trebuie sa copiati continutul profilului dumneavoastra(ex. Poze, notite, etc. ) si sa le adaugati manual pe celalalt cont. Din pacare, vor exista informatii pe care nu le veti putea transfera, ca de exemplu prietenii si postarile de pe perete. Dupa ce ati mutat toate informatiile intr-un singur cont, va rugam sa dezactivat vechiul cont din meniul Setari de pe pagina contului dumneavoastra. Va rugam sa retineti faptul ca mentinerea mai multor conturi ,este o violare a termenilor de utilizare Facebook.

     Da, puteti crea multiple insigne si puteti sa le postati pe diferite site-uri. Dupa ce ati salvat prima dumneavoastra insigna, veti vedea o legatura „Creaza insigna noua” in partea de sus a paginii. Cand accesati legatura, puteti crea cat de multe insigne doriti.

     Itemii sunt diferite tipuri de informatii(ex. Poze, nume, ziua de nastere, numarul de mobil, etc. ) din contul dumneavoastra de Facebook. Puteti adauga cat de multi (sau putini) vreti. De fiecare data cand adaugati un item, acesta va fi plasat pe insigna. Ca sa adaugati mai multi, apasati pe”Adaugare item”. Ca sa stergeti, apasati optiunea „Inlatura” aflata langa item.

     Pentru a creea o insigna , apasati aici sau accesati legatura „Creare insigna de profil”(Create a Profile Badge) din partea de jos a coloanei din stanga a paginii dumneavoastra de profil. Aceasta va va duce la pagina Insigna Facebook . Pe aceasta pagina selectati optiunea „Creare insigna”. Urmati pasii pentru a crea insigna.

     Daca marcajele de timp de pe Facebook sunt incorecte, probabil ca setarile de timp ale calculatorului dumneavoastra sunt gresite. Facebook foloseste setarile calculatorului dumneavoastra, asa ca va rugam ca aceste informatii sa fie corecte. Dupa ce ati ajustat setarile, parasiti contul (log out) de pe Facebook si apoi autentificati-va(log in). Marcajele de timp se vor ajusta in mod automat.

Pentru a seta limba, duceti-va la baza paginii pe care va aflati si apasati limba curenta din coltul din stanga. Apoi puteti selecta limba dorita din meniul care va aparea.

     De asemenea, puteti actualiza limba accesand pagina „Cont”, si apoi apasati fila „Limba" (Language).

      Pentru a face vizibila o fotografie care a fost inlaturata din partea de sus a profilului dvs.:

     1. Apasati „Editare profil”.

     2. Apasati „Poza profil”.

     3. Selectati butonul „Afiseaza tot” care se afla langa „Sir de fotografii deasupra profilului”. Apasand acest buton, veti face ca toate fotografiile pe cale le-ati inlaturat mai inaine sa apara din nou in partea de sus a profilului dvs..

     Pentru a preveni ca o anumita fotografie sa apara in partea de sus a profilului dvs., selectati poza si apasati „x”-ul din coltul din dreapta sus. Poza dumneavoastra nu va fi stearsa- va putea fi gasita pe pagina dvs. cu poze.

     Retineti faptul ca doar persoanele selectate in setarile „Fotografii si clipuri in care sunt etichetat” (Photos and videos I'm tagged in) vor putea vedea pozele acestea. Puteti modifica aceasta setare de la sectiunea “Impartire pe Facebook”, de pe pagina setarilor de confidentialitate. Pentru a ajunge acolo, urmati pasii urmatori:

     1. Selectati setarile de confidentialitate din meniul contului din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

     2. Selectati Personalizare setari din sectiunea ”Impartire pe Facebook”.

     3. Schimbati setarile pentru „Fotografii si clipuri in care sunt etichetat”( Photos and videos I'm tagged in).