Informatii de contact

     Puteti controla vizibilitatea numarului de telefon utilizand pagina setari de confidentialitate . Aceasta pagina poate fi accesata si din meniul contului, din partea de sus a orcarei pagini Facebook.

     Chiar daca puteti restrictiona vizibilitatea unei adrese de e-mail din profilul dumneavoastra, nu puteti impiedica utilizatorii sa va gaseasca pe site prin intermediul unei adrese de e-mail asociata contului dumneavoastra. Cu toate astea, va puteti modifica preferintele adresei de e-mail de pe pagina de setari cont , daca vreti sa asociati contului dumneavoastra o alta adresa de e-mail.

     Functia “informatii de contact“ se refera la cine poate vizualiza informatiile dumneavoastra de contact (adresa de e-mail, telefonul mobil. Etc.). Pentru a accesa si edita setarile informatiilor de contact, accesati sectiunea Personalizare setari de pe pagina setarilor de confidentialitate. Selectati persoanele care pot vizualiza fiecare tip de informatie din meniul corespunzator fiecaruia. Daca alegeti optiunea “Customize”(personalizati) pentru orice tip de informatie, puteti ascunde continutul de anumiti prieteni sau liste de prieteni.