Confidentialitate pentru conexiuni

      Nu. Daca exsista o pagina a comunitatii politice care corespunde opiniei dvs. politice pe care ati completat-o in profil, atunci profilul dvs. se va conecta la pagina respectiva- dar nu veti fi listat printre persoanele care apreciaza pagina decat daca apasati butonul „Apreciez” de pe pagina respectiva.

      Retineti faptul ca, puteti controla persoanele care pot vedea opiniile politice din profilul dvs., de la sectiunea „Impartire pe Facebook” de pe pagina Setari de confidentialitate .

     Nu. Paginile pentru comunitatiile politice sunt create de curand, asa ca, daca ati completat acest domeniu din profil, intrarea dvs. se va conecta la pagina potrivita. Nu va vaceti griji : nu veti fi listat in mod public alaturi de persoanele care apreciaza aceste pagini decat daca apasati butonul „Apreciez” de pe pagina respectiva. Puteti sa verificati persoanele care vad opiniile dvs. politice la sectiunea „Impartire pe Facebook” de pe pagina Setari de confidentialitate.

      Nu. Daca exsista o pagina a comunitatii religioase care corecpunde opiniei religioase pe care ati completat-o in profil, atunci profilul dvs. se va conecta la pagina respectiva- dar nu veti fi listat impreuna cu cei care apreciaza pagina respectiva decat daca apasati butonul „Apreciez” de pe pagina respectiva.

      Retineti faptul ca, puteti controla persoanele care pot vedea opiniile religioase din profilul dvs., de la sectiunea „Impartire pe Facebook” de pe pagina Setari de confidentialitate .

     Nu. Paginile pentru comunitatile religioase sunt create de curand, asa ca, daca ati completat acest domeniu din profil, intrarea dvs. se va conecta la pagina potrivita. Nu va faceti griji : nu veti fi listat impreuna cu cei care apreciaza pagina respectiva decat daca apasati butonul „Apreciez” . Puteti sa verificati persoanele care vad opiniile dvs. religioase la sectiunea „Impartire pe Facebook” de pe pagina Setari de confidentialitate.

      Puteţi controla persoanele care pot vedea paginile apreciate, activitatile şi alte conexiuni, de la sectiunea "Conectare pe Facebook" a paginii Setari de confidentialitate . Daca permiteti doar prietenilor sa vada paginile din profilul dumneavoastra, atunci cei care nu sunt in lista dvs. de prieteni nu vor vedea numele dvs. in listele in care apar persoanele care aprecieaza paginile respective. Retineti faptul ca, daca postati ceva pe pagina sau trimiteti un comentariu la adresa unei postari de pe o pagina, postarea sau comentariul (inclusiv numele dvs.) vor aparea in cautare si vor fi vizibile pentru persoanele care vizualizeaza pagina respectiva.