Conectarea la anumite pagini a intereselor din pro

      Opiniile politice, ca si alte astfel de campuri se conecteaza la paginile anumitor comunitati. Daca credeti ca acest camp a fost clasificat gresit sau daca vreti sa-l editati, duceti-va la sectiunea „Despre mine” si apasati „Editare” in coltul din dreapta sus.

      Opiniile religioase, ca si alte astfel de campuri se conecteaza la paginile anumitor comunitati. Daca credeti ca acest camp a fost clasificat gresit, sau daca vreti sa-l editati, duceti-va la sectiunea „Despre mine” si apasati „Editare” in coltul din dreapta sus.

      Listele de grupuri din care faceti parte se gasesc in partea stanga a paginii principale. Apasati „Afiseaza mai multe” ca sa extindeti lista.

      Conectarea la pagini este acum modul principal prin care va puteti exprima in profil. Vrem sa ne asiguram ca paginile pe care vi le sugeram sunt suficient de cunoscute si nu contin informatii prea personale. Din aceste motive nu va sugeram pagini la care nu exista conexiuni. Daca ati completat in profil texte cu continut specific , acestea pot disparea deoarece astfel de sectiuni sunt menite sa fie pagini. Cu toate acestea, puteti adauga pagini, oricat de unice ar fi, prin editarea profilului dumneavoastra. De asemenea, puteti in orice moment sa vedeti conexiunile care v-au fost sugerate apasand aici.

      Conectarea la pagini reprezinta modul principal prin care va puteti exprima in profilul dumneavoastra. Daca nu v-ati conectat la niciuna dintre paginile sugerate, sectiunile din profilul dvs. care corespund acestora vor fi goale. Chiar daca nu alegeti sa va conectati la aceste pagini in momentul in care v-au fost sugerate, puteti sa va conectati in orice moment , accesand fila „Informatii” din profilul dvs. si puteti deasemenea sa adaugati si alte conexiuni prin aprecierea paginilor si/sau editarea profilului dumneavoastra. Daca doriti sa vedeti conexiunile care v-au fost sugerate in timpul procesului de conectare, apasati aici.

      Conectarea profilului la pagini este optionala. Acesta este modul principal prin care va puteti exprima in profilul dumneavoastra. In orice moment va puteti edita profilul si alege sa stergeti anumite pagini sugerate la care nu doriti sa va conectati. Puteti sa varificati conexiunile care v-au fost sugerate in timpul procesului de conectare, aici. Daca nu doriti sa va conectati la nicio pagina, sectiunile respective din profilul dvs. vor fi goale.

      Daca paginile au fost clasificare gresit in profilul dvs.(ex. o carte a fost clasificata la Filme) puteti corecta gresala editand sectiunea corespunzatoare din profil.

      Sugerarea anumitor pagini-unele oficiale precum Facebook, si altele ale unor comunitati, ca de exemplu Gastronomie- se bazeaza pe informatiile pe care le completati in profilul dumneavoastra. Am creat pagini a peste 6 milioane de comunitati, dar daca nu exista nicio pagina care sa corespunda informatiilor dvs., aceasta va fi creata.

      Odata cu introducerea paginilor unor comunitati, conectarea la o pagina devine principalul mod prin care va puteti exprima in profilul dumneavoastra. Daca ati completat campurile Oras actual, Oras natal, Educatie, Munca si Interese, veti avea ocazia sa va conectati la pagini care corespund informatiilor completate de dumneavoastra. Nu vor fi facute conexiuni noi in numele dumneavoastra, iar campurile din profil pe care nu vreti sa le conectati la anumite pagini, vor ramane goale. Aveti posibilitatea de a adauga mai multe informatii in profil in orice moment, accesand butonul „Editare Profil” de sub poza dvs. de profil sau prin Aprecierea paginilor care va intereseaza.