Aprecierea unei pagini

      Nu. Cand vedeti urma a unui flux de date legat de paginile apreciate de prieteni, sub urma respectiva nu vor exista legaturi pentru feedback. Cu toate acestea, daca treceti mouse-ul prin dreptul numelui paginii respective, veti vedea o mica previzualizare a paginii si numarul celorlaltor persoane care au apreciat pagina. Puteti aprecia pagina respectiva pentru a o adauga la profil, sau puteti accesa pagina insasi.

      Pentru imbunatatirea experientelor dvs., si pentru promovarea consecventei pe site, am schimbat denumirea paginilor din „Fan” in „Apreciez”. Suntem de parere ca aceasta schimbare va ofera o modalitate standard, mai simpla, de a fi conectat cu persoane, lucruri si subiecte de care sunteti interesati.

      Aprecierea unei pagini inseamna conectarera la acea pagina. Cand va conectati la o pagina, aceasta va aparea in profilul dvs., iar dvs., veti aparea in lista persoanelor care apreciaza pagina respectiva. Pagina va poate posta comentarii in fluxurile dvs. de date. Cand insa apreciati un cotinut postat de prieteni, nu faceti decat sa va anuntati prietenii ca apreciati continutul, fara a lasa un comentariu.

      Cand apasati „Apreciez” pe o pagina, o reclama sau un continut care nu apartine retelei Facebook, faceti o conexiune. Aceasta conexiune va fi afisata pe profilul si pe Peretele dvs., iar prietenii dvs. pot primi fluxuri de date legate de ea. Puteti fi afisat langa continutul apreciat pe pagina la care v-ati conectat, in reclamele paginei respective sau in plugin-urile sociale. Pagina va poate posta continuturi in fluxurile de date sau trimite mesaje. Puteti de asemenea imparti aceste conexiuni cu aplicatiile din platforma Facebook. Puteti controla conexiunile dvs. in orice moment.

      Puteti sa deselectati continuturile pe pace le-ati apreciat aproape instantaneu, sa controlati conexiunile din profilul dvs. si sa restrictionati numarul de persoane cu care impartiti conexiunile, din meniul Setari de confidentialitate.