Lucruri de baza

      Da- din moment ce numele de utilizator inlocuieste identificatorul utilizatorului in adresa de internet a profilului, acesta este disponibil si prin intermediul platformei API, daca interactionati cu o aplicatie.

      Din moment ce numele de utilizator este disponibil in adresa site-ului, oricine poate accesa profilul dvs. poate vedea numele de utilizator.

      Nu momentan. Numele de utilizator poate contine doar anumite caractere alfanumerice (A-Z, 0-9) sau punct „.”. Incercam sa punem la dispozitie caractere din alte limbi.

      Toti utilizatorii Facebook pot avea un nume de utilizator. Verificarea ar putea necesita un numar de mobil valid. Pentru mai multe informatii referitoare la verificarea contului de pe telefonul mobil, va rugam vizitati sectiunea Mobil .

      Va puteti personaliza adresa Facebook prin alegerea unui nume de utilizator unic. Acesta va fi vizibil in casuta de adresa a motorului de cautare dupa http://www.facebook.com/, cand va vizualizati profilul sau pagina.

      De exemplu, pentru numele de utilizator "fbsitegovernance", adresa deinternet va fi http://www.facebook.com/fbsitegovernance .