Selectarea unui nume de utilizator

      Facebook isi rezerva dreptul de a indeparta sau /si retage orice nume de utilizator in orice moment din orice motiv.

      Numele de utilizator sunt disponibile numai pentru profiluri si pagini. Nu este posibila inregistrarea unui nume de utilizator pentru un grup sau un eveniment .

      Utilizatorii au dreptul la un singur nume pentru profilul personal. Administratorii paginilor Facebook pot detine un singur nume de utilizator pentru fiecare pagina.

     Nu. Punctul („.”) nu conteaza ca fiind parte din numele de utilizator, astfel incat johnsmith55, john.smith55, john.smith.55 etc. reprezinta unul si acelasi nume de utilizator.

      Suntem de parere ca exista multe optiuni de alegere a unui nume de utilizator care sa va reprezinte identitatea. De asemenea, am dorit sa ne ajutam utilizatorii sa evite eventualele dispute legate de numele de utilizator protejate conform drepturilor proprietatii intelectuale. In acest sens, am incurajat persoanele cu drepturi de autor sa ne contacteze daca vor sa-si rezerve/protejeze anumite nume.

      Nu va puteti alege un anumit nume de utilizator din diverse motive. Numele de utilizator nu pot contine decat caractere alfanumerice (A-Z, 0-9) si punct („.”), de exemplu –john.smith55. Este important sa retineti ca punctul („.”) nu conteaza ca parte a numelui de utilizator, astfel incat johnsmith55, john.smith55, john.smith.55 etc. este unul si acelasi nume de utilizator. Numele de utilizator trebuie sa aiba cel putin 5 caractere. Nu conteaza daca este scris cu majuscule sau nu. Facebook interzice folosirea anumitor cuvinte in numele de utilizator. Nu e posibil sa aveti un nume de utilizator care e deja folosit de altcineva.

      Daca Facebook indica faptul ca un nume nu este disponibil, va trebui sa va alegeti altul. Veti observa un semn verde care indica daca numele este disponibil inainte sa vi-l puteti insusi .

     Va puteti selecta un nume de utilizator pe adresa http://www.facebook.com/username . Va puteti alege un nume sugerat de Facebook, sau vi-l puteti crea singur. Selectati „Verifica disponibilitate” pentru a verifica numele de utilizator disponibile. Daca numele dorit este disponibil, apasati „Confirma” pentru a confirma alegerea.