Schimbarea numelui de utilizator

      Pentru a preveni folosirea abuziva a numelor de utilizator si a altor activitati care ar limita optiunile utilizatorilor , transferurile sunt strict interzise.

      Numele de utilizator nu poate fi transferat pe alt cont Facebook odata ce a fost verificat si confirmat. Mai mult, atunci cand un cont este indepartat de pe site, numele de utilizator nu va mai fi disponibil. Facem acest lucru din motive de securitate.

      Asigurati-va ca numele va place si ca este potrivit pentru prieteni, familie, colegi, si orice persoana care l-ar putea folosi pentru a va gasi.

      Utilizatorii trebuie sa apese butonul „Confirma” pentru a finaliza selectia. Dupa confirmare numele nu mai poate fi schimbat.

      Va puteti schimba numele de utilizator din fila Setari a paginii dvs. Setari Cont. Accesati „Nume utilizator” si apoi „Schimba”. Apoi urmati idicatiile de pe ecran. Retineti faptul ca, puteti schimba numele de utilizator o singura data.