Abuzuri

     Daca contul dvs. a fost compromis si numele de utilizator a fost selectat fara acordul dvs., va rugam sa sesizati problema aici.

     Asigurati-va ca adresa de e-mail asociata contului ,este securizata. Daca aveti probleme in a va autentifica cu adresa de e-mail si parola , incercati sa resetati parola folosind legatura de pe pagina de inregistrare. Veti primi un e-mail cu pasii necesari finalizarii procesului. Daca v-a fost schimbat e-mailul asociat contului, sau daca nu va puteti accesa profilul, va rugam sa trimiteti informatii despre cont in sesezarea dvs., astfel incat sa analizam problema si sa va restauram accesul.

      Numele de utilizator Facebook trebuie sa aibe o legatura clara cu identitatea utilizatorului. A te prezenta sub o alta identitate este trict interzis. Pentru a selecta un nume de utilizator nou, va rugam sa viziati http://www.facebook.com/username .

      Facebook incurajeaza toti utilizatorii sa foloseasca legaturile „Raporteaza” cand intalnesc continuturi abuzive. Puteti raporta un nume de utilizator abuziv accesand legatura „Raporteaza aceasta persoana” din partea stanga jos a profilului persoanei respective. Facebook cerceteaza aceste sesizari si decide daca acest continut va fi sau nu inlaturat de pe site. Toate sesizarile pe Facebook sunt confidentiale.

      Am demarat actiuni cu privire la limitarea acestui comportament. Utilizatorii au nevoie de un cont Facebook valid, ceea ce poate necesita autentificarea printr-un numar de telefon valid. Aceasta decizia a fost luata pentru a preveni crearea de noi conturi doar pentru a profita de rezervarea unui nume de utilizator. In incercarea de a ajuta utilizatorii sa-si protejeze proprietatea intelectuale si alte astfel de drepturi, am blocat folosirea anumite nume care ne-au fost sesizate, inaine ca numele de utilizator sa fie disponibile. Mai mult politica noastra interzice transferurile. Daca consideram ca un nume de utilizator este folosit abuziv, Facebook va retrage numele respectiv de pe site.