Pagini Facebook

      Daca cineva a creat un cont pentru a va imita sau pentru a va fura identitatea, va rugam sa accesati profilul impostorului si sa apasati „ Raporteaza persoana” in coloana din stanga. Selectati casuta „Raporteaza persoana” alegeti drept motiv „cont fals” si clasati sesizarea ca „Furt identitate”. Adaugati o adresa de internet valida care corespunda profilului real, astfel incat sa putem verifica informatiile.

      Daca nu sunteti proprietarul IP-ului( sau reprezentantul legal al proprietarului) nu puteti face o astfel de sesizare. Daca suspectati ca anumite continuturi de pe site-ul Facebook incalca drepturile unei alte persoane , ar trebui sa va adresati direct posesorului IP-ului respectiv.

     Va rugam sa retineti faptul ca modalitatea cea mai rapida de a trimite o sesizare DCMA cu privire la incalcarea drepturilor de autor este prin intermediul formularul Facebook automat DMCA. Daca totusi doriti sa contactati agentul Facebook prin metode traditionale (mai lente), adresa de contact este: Facebook, Inc.

Attn: Facebook Designated Agent

1601 S. California Avenue

Palo Alto, California 94304

650.543.4800 (phone)

650.560.6293 (fax)

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

      Aplicatiile create de terti si disponibile comunitatii Facebook nu sunt create de Facebook si nu apartin serverelor Facebook. Prin urmare, nu avem capacitatea de a controla astfel de aplicatii sau de a elimina continuturile care va incalca drepturile. Daca credeti ca o aplicatie a unui tert va incalca drepturile, va incurajam sa contactati direct persoana carea ii apartine aplicatia respectiva. Puteti contacta partea terta prin intermediul sectiunii "Despre"a paginii sale. In cazul in care acest lucru nu functioneaza, adaugati aplicatia, apasati butonul „Ajutor” si apoi accesati numele aplicatiei. De acolo veti putea trimite un mesaj direct persoanei care creat aplicatia.

      Dupa ce ati contactat persoana in cauza, va rugam sa ne contactati daca problema persista. Desi nu controlam aplicatiile tertilor, vom incerca sa va ajutam atunci cand persoana respectiva nu respecta obligatiile legale referitoare la problemele de continut.

     Vom face tot posibilul sa analizam sesizarea dvs. intr-un timp cat mai scurt. Atata timp cat totul este in regula, vom inlatura sau dezactiva accesul continutului. Vom notifica si utilizatorul, si daca este necesar, ii vom pune la dispozitie sesizarea dumneavoastra. Vom stopa incalcarile repetate atunci cand este cazul.

     Daca vreti sa sesizati incalcarea altor proprietati intelectuale( adica nu drepturi de autor) de care un membru Facebook, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul Facebook automat de incalcare a IP-ului.

      Pentru a sesiza incalcarea drepturilor de autor de catre un utilizator Facebook, trebuie doar sa completati formularul Facebook automat DMCA. Acest formular este calea cea mai rapida prin care puteti sesiza incalcarea drepturilor de autor. Desi vom analiza sesizarile facute in toate limbile, sesizarea va fi analizata mult mai repede daca completati formularul in limba engleza.

      Daca vreti, puteti trimite o notificare DMCA agentului Facebook desemnat( informatiile de mai jos).

      Facebook se angajeaza sa protejeze proprietatea intelectuala a tertilor. Pe aceasta pagina, detinatorii de drepturi vor gasi informatii cu privire la modul in care pot seziza incalcarea drepturilor de autor si a altor proprietati intelectuale de catre utilizatorii care posteaza continuturi pe site-ul Facebook, si raspunsuri la unele intrebari frecvente cu privire la politica noastra. Daca sunteti ingrijorat cu privire la indepartarea continuturilor dvs., puteti depune o contra-notificare. Puteti face acest lucru prin intermediul notificarii primite pe e-mail sau prin avertizarea din partea de sus a paginii dvs. principale.

      Daca sunteti ingrijorat cu privire la siguranta contului dvs., va rugam sa vizitati pagina Facebook de asistenta cuprivere la siguranta .

Daca vreti sa sesizati faptul ca o pagina va incalca drepturile, va rugam sa revedeti informatiile aici.

      Daca vreti sa sesizati faptul ca numele unui utilizator va incalca drepturile, va rugam sa completati formularul de incalcare a IP-ului numelui de utilizator . Pentru sesizari cu privire la incalcarea porprietatii intelectuale, inclusiv numele paginilor, va rugam sa apasati aici.

      Nu. O pagina Facebook poate beneficia de un singur nume de utilizator.