Nu. Dupa de ati ales numele de utilizator si l-ati confirmat, editarea sau transferul catre un alt cont Facebook nu este posibil. Mai mult, in momentul in care un cont este indepartat de pe site, din motive de securitate, numele de utilizator nu va deveni disponibil pentru ceilalti utilizatori.