Detinatorii de drept ai proprietatii intelectuale

      Daca intrebarea dvs. despre numele de utilizator Facebook nu se numara printre intrebarile de mai sus, puteti accesa sectiunea Nume de utilizator de pe pagina Centrului Facebook de asistenta.

      Daca doriti sa sesizati faptul ca un anumit nume de utilizator va incalca drepturile la proprietate intelectuala, va rugam sa completati formularul acesta .

      Facebook isi rezerva dreptul de a indeparta si/sau retrage orice nume de utilizator in orice moment si din orice motiv.

      Numele de utilizator au fost create pentru a-i ajuta pe utilizatorii Facebook sa-si identifice profilul si sa imparta continuturi cu ceilalti. Facebook va incurajeaza sa luati in considerare urmatoarele lucruri cand creati un nume de utilizator pentru o pagina:

• Numele de utilizator trebuie sa fie pe cat posibil asemanator numelui dvs. real (ex. Jsmith or John.Smith). Nume precum „JohnAntrenorul” sau „BlondaJane” etc., nu va identifica atat pe bine precum numele dvs. adevarat.

• Numele de utilizator poate contine doar caractere alfanumerice (A-Z, 0-9) sau un punct „.”

• Alegeti un nume care sa va multumeasca pe termen lung. Numele de utilizator nu sunt transferabile.

• Numele de utilizator trebuie sa adere la Declaratia de Drepturi si Responsabilitati Facebook.

     Va puteti personaliza adresa Facebook prin alegerea unui nume de utilizator unic. Acesta va fi vizibil in casuta de adresa a motorului de cautare dupa " http://www.facebook.com/ " cand va vizualizati profilul sau pagina.

     De exemplu, pentru numele de utilizator "fbsitegovernance", adresa de internet va fi http://www.facebook.com/fbsitegovernance .