Notificari pe site

      Apasati aici pentru mai multe informatii cu privire la erorile de sistem ale notificarilor de pe site.

      Pentru a inchide o notificare, apasati „X”.

      Notificarile pop-up apar in timp real atunci cand prietenii interactioneaza cu dvs. (ex. Postari pe Perete sau comentarii la postari). Acestea apar in baloane albastre, doar cat timp sunteti conectat pe Fcebook. Pentru a vedea continutul, trebuie sa accesati balonul respectiv. Toate datele care apar in notificari de acest gen vor aparea si ca notificari „cod rosu” si vor fi trimise si pe e-mail in cazul in care nu le deschideti.

      Toate notificarile, cererile de prietenie si mesajele noi vor aparea in partea de sus stanga a site-ului. Cand primiti o notificare, un balon de culoare rosie insotit de numarul notificarilor primite va fi afisat deasupra functiei corespunzatoare. De exemplu, daca un utilizator v-a trimis o cerere de prietenie, veti vedea cifra „1” deasupra pictogramei „Cerere prietenie”. Pentru a vedea notificarea, apasati pe pictograma.

      Retineti faptul ca, puteti accesa aceste pictograme in orice moment pentru mai multe actiuni legate de functia respectiva, ca de exemplu, accesati pictograma „notificari mesaje”pentru a vedea mesajele deja primite sau pentru a trimite un nou mesaj, sau „Cerere prietenie”pentru a gasi mai multi prieteni pe site.