Notificari prin e-mail

      Apasati aici pentru mai multe informatii referitoare la erorile de sitem ale notificarilor prin e-amil.

      Nu raspundeti la astfel de e-mailuri intrucat Facebook nu va cere niciodata parola dvs., si va sfatuim sa nu furnizati altor persoane sub nicio forma informatii legate de autentificarea dvs. pe site.

      Pentru a controla notificarile pe care Facebook le trimite prin e-mail, accesati fila Notificari de pe pagina Setari Cont. Daca notificarea este venita din partea unei aplicatii, puteti bloca orice aplicatie pe Facebook.

      Pentru a bloca o aplicatie, mergeti la pagina principala a aplicatiei. Veti observa optiunea „Blocare aplicatie” in partea dreapta sus a paginii.

      Pentru a nu mai primi notificari prin e-mail despre mesajele noi, mergeti pe fila Notificari de pe pagina Setari Cont.

      Pentru a nu mai primi notificari cu privire la mesajele noi primite de la conversatiile de pe Grupul dvs., parasiti conversatia respectiva .

      Este posibil ca persoana respectiva sa fi sters continutul de pe profilul dvs. inaine ca dumneavoastra sa-l vedeti. Din pacate nu puteti vedea un continut dupa ce a fost sters.

      Va rugam sa va asigurati de faptul ca nu ati modificat setarile notificarilor prin e-mail din fila Notificari a paginii Contului dvs..

      Mai mult, va rugam sa verificati filtrul spam/junk al e-mailului pentru a fi siguri ca e-mailurile trimise de Facebook nu au fost incorect plasate in acest director. Asigurati-va ca ati adaugat domeniul "@facebookmail.com" in lista dvs. de expeditori siguri a contului dvs. de e-mail. Daca tot nu primiti mailuri de la Facebook, va rugam sa contactati firma furnizoare de internet pentru a va asigura ca nu au blocat e-mailurile Facebook.

      Daca problema persista , va rugam sa faceti o sesizare aici.

      Va rugam sa va asigurati ca ati primit cererea pe o adresa aferenta contului dumneavoastra. Daca cererea a fost trimisa la o adresa diferita, notificarea nu va aparea in cont. Puteti trimite o cerere de prietenie persoanei respective de pe contru dvs., sau puteti sa-i cereti sa trimita din nou o cerere de prietenie la adresa de e-mail potrivita.

      Mai mult, daca cineva isi dezactiveaza contul , nu veti putea vedea cererea de prietenie pe pagina dvs. principala.

      Pentru a raspunde la un comentariu, pe care cineva l-a facut in urma unei postari, direct din notificarea primita pe adresa de e-mail, trebuie doar sa completati campul din interiorul e-mail-ului. Comentariul dvs. va fi postat dupa comentariul persoanei respective.

      Pentru a schimba setarile notifcarilor unui Grup din care faceti parte, intrati pe Grup si apasati butonul „Editare Setari” aflat in coltul din dreapta sus al paginii.

      Puteti seta adresa e-mail de contact de pe fila Setari, a paginii contului dumneavoastra. Urmati pasii simpli pentru activarea noii adrese de e-mail, dupa care adresa va putea fi folosita pentru autentificarea pe site. Aceasta va fi si adresa unde veti primi notificarile Facebook.

      Pentru a verifica notificarile trimise de Facebook, accesati fila Notificari de pe pagina Setari Cont. Daca notificarea este legata de o aplicatie, puteti bloca orice aplicatie pe Facebook. Pentru a bloca o aplicatie, accesati pagina aplicatiei respective. In partea dreapta sus a paginii veti gasi optiunea „Blocare Aplicatie”.