Aceasta este o setare noua din sectiunea „Cum pot administra etichetele adaugate de altii si sugestiile de etichetare?” din pagina Cronologie si etichetare. Aceasta setare stabileste ce se intampla atunci cand esti etichetat in postarea altei persoane.

Aceasta setare se aplica implicit pentru Prieteni. Aceasta inseamna ca, atunci cand esti etichetat intr-o postare, tu si prietenii tai puteti vedea postarea - chiar daca prietenii tai nu se afla in audienta initiala.De exemplu, daca Ioana distribuie o fotografie prietenilor ei si te eticheteaza in ea, prietenii Ioanei, tu si prietenii tai veti putea vedea fotografia - chiar daca prietenii tai nu sunt prieteni cu Ioana.

Modifica aceasta setare daca nu doresti sa fie inclusi toti prietenii tai. Retine: aceasta setare nu se aplica daca prietenii tai sunt deja in audienta, cum ar fi atunci cand o fotografie a fost distribuita pentru Public.