Setari care au fost actualizate, inclusiv schimbarile de limba si mutarile in alte pagini

Acum, setarile tale de confidentialitate, cronologie si etichetare sunt grupate in setarile contului, pentru a fi mai usor de vazut. Foloseste noul format de navigare din partea stanga pentru a ajunge direct la setari: General, Securitate, Confidentialitate, Cronologie si etichetare, Blocare, Notificari, Mobil, Abonati, Aplicatii, Reclame, Plati, Cadouri, Inbox de asistenta.

O setare din sectiunea „Cum te conectezi” de pe pagina cu setarile de confidentialitate a fost inlocuita, una a fost restrasa, iar doua au fost mutate intr-o sectiune noua din pagina Setari de confidentialitate. Apasa pe numele setarii de mai jos pentru a vedea descrierile individuale ale modificarilor.

Cine iti poate cauta cronologia dupa nume?

Cine te poate cauta folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon specificate de tine?

Cine iti poate trimite cereri de prietenie? 

Cine iti poate trimite mesaje Facebook?

Aceasta sectiune a paginii cu setari de confidentialitate se afla acum in propria pagina Cronologie si etichetare si a fost organizata in 3 sectiuni: „Cine poate adauga lucruri in cronologia mea?”, „Cine poate vedea lucruri din cronologia mea?” si „Cum pot administra etichetele adaugate de altii si sugestiile de etichetare?”. Aceste setari te ajuta sa controlezi ce vad ceilalti atunci cand iti viziteaza cronologia. Retine: este posibil ca lucrurile pe care le ascunzi din cronologia sa apara in continuare in Noutati, in cautare si in alte locuri de pe Facebook.

Majoritatea setarilor din aceasta sectiune au fost mutate in pagina Setarile aplicatiei. Descrierea setarilor de aplicatii a fost si ea actualizata, iar acum este urmatoarea: „Pe Facebook, numele tau, fotografia de profil, fotografia de coperta, sexul, retelele, numele de utilizator si ID-ul de utilizator sunt intotdeauna disponibile pentru public, inclusiv pentru aplicatii. Nu uita: cand permiti unei aplicatii sa-ti acceseze profilul public, aceasta poate accesa si celelalte informatii pe care ai ales sa le faci publice.”

 

Printre setarile care s-au aflat initial pe aceasta pagina si nu s-au mutat pe pagina Setarile aplicatiei se numara setarea Cautare publica si Subsectiunea Reclame. Acestea s-au mutat pe pagina Setari de confidentialitate si respectiv pagina Reclame si sunt explicate mai jos.

Sectiunea si setarea se numesc acum „Vrei sa limitezi audienta pentru postarile pe care le-ai distribuit pentru prietenii prietenilor sau pe care le-ai facut publice?” si se afla in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?” de pe pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte.