Sectiunea si setarea se numesc acum „Vrei sa limitezi audienta pentru postarile pe care le-ai distribuit pentru prietenii prietenilor sau pe care le-ai facut publice?” si se afla in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?” de pe pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte.