Aceasta setare se numeste acum „Cine iti poate vedea postarile viitoare” si a fost mutata in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?” din pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte. Pur si simplu, apasa pe „Editeaza” si ajusteaza selectorul de audienta pentru a stabili audienta pentru postarile tale viitoare.

 

Aceasta este aceeasi setare pe care o gasesti chiar acolo unde postezi, iar modificarea ei o va actualiza si pe pagina Setari de confidentialitate. Ea retine selectia ta, deci viitoarele postari vor fi distribuite aceleiasi audiente, daca nu faci modificari. Nota: poti sa accesezi aceasta setare si din comenzile rapide de confidentialitate, unde se numeste „Cine poate sa-mi vada postarile viitoare?”