Aceasta setare a fost mutata din vechea sectiune „Cum te conectezi” in sectiunea „Cine ma poate cauta?” de pe pagina Setari de confidentialitate. De asemenea, a fost adaugata o notita care sa-ti reaminteasca faptul ca aceasta setare nu este valabila in cazul adreselor de e-mail sau a numerelor de telefon pe care le-ai distribuit deja unei persoane de pe Facebook.