Aceasta setare s-a mutat din vechea sectiune „Cronologie si etichetare” a paginii cu setarile de confidentialitate in sectiunea „Cine poate adauga lucruri in cronologia mea?” din pagina Cronologie si etichetare. Descrierea setarii a fost imbunatatita, iar acum are urmatorul continut: „In Revizuirea cronologiei stabilesti daca trebuie sa aprobi manual postarile in care esti etichetat, inainte ca acestea sa fie publicate in cronologie. Daca trebuie sa revizuiesti o postare, apasa pe Revizuirea cronologiei in partea din stanga a Jurnalului de activitati. Nota: folosind aceasta functie, poti stabili doar ce anume este permis in cronologia ta. Postarile in care esti etichetat vor aparea in continuare in cautare, in Noutati si in alte locuri de pe Facebook.”

 

Nota: poti accesa aceasta setare si facand clic pe rotita  Setari in partea de sus a paginii „Revizuirea cronologiei” din Jurnalul tau de activitati.