Aceasta setare se numeste acum „Vrei sa verifici etichetele adaugate de persoane la postarile tale inainte ca acestea sa apara pe Facebook?” si a fost mutata din vechea sectiune „Cronologie si etichetare” a paginii cu setari de confidentialitate in sectiunea „Cum pot administra etichetele adaugate de altii si sugestiile de etichetare?” din pagina Cronologie si etichetare. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceeasi functionalitate ca inainte.