Aceasta setare a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” din pagina cu setarile de confidentialitate in pagina Setarile aplicatiei. De asemenea, a fost adaugata o nota in descriere, sub „Daca dezactivezi aplicatiile Platforma:”, pentru a-ti reaminti ca „Aplicatiile pe care le-ai instalat inainte inca pot contine informatii pe care le-ai distribuit. Te rugam sa contactezi aceste aplicatii pentru detalii privind stergerea acestor date.”