Acum aceasta setare se numeste „Aplicatii folosite de alte persoane” si a fost mutata din sectiunea „Reclame, aplicatii si site-uri web” a paginii Setari de confidentialitate pe pagina Setarile aplicatiei. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte.