Aceasta setare se numeste acum „Doresti ca alte motoare de cautare sa afiseze linkuri catre cronologia ta?” si a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” in sectiunea „Cine ma poate cauta?” din pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte. Descrierea setarii a fost imbunatatita, iar acum are urmatorul continut: „Cand este activata aceasta setare, este mai simplu pentru alte motoare de cautare sa afiseze un link catre cronologia ta in rezultatele de cautare. Daca dezactivezi aceasta setare, poate dura un timp pana cand nu se va mai afisa linkul catre cronologia ta in motoarele de cautare.”