Inca poti sa gasesti aceasta setare, daca apesi pe butonul „Editeaza” din partea de sus a listei de prieteni din cronologia ta. Setarea se numeste acum „Cine poate vedea lista ta de prieteni din cronologie”, iar descrierea setarii a fost imbunatatita, iar acum are urmatorul continut: „Retine: Ceilalti pot vedea oricand prietenii comuni, iar prietenii tai controleaza, de asemenea, cine le poate vedea prietenii, in cronologiile proprii. Daca ceilalti iti pot vedea prietenia in alta cronologie, vor putea sa o vada si in Noutati, in cautare si in alte locuri de pe Facebook.