Poti sa gasesti in continuare aceasta setare, daca apesi pe butonul „Modificare” din partea de sus a listei de abonamente (urmariri) din cronologia ta. Acum aceasta setare se numeste „Cine poate vedea persoanele, paginile si listele la care te-ai abonat (pe care le umaresti) si a fost adaugata o nota care sa iti reaminteasca faptul ca „paginile si persoanele la care te-ai abonat (pe care le urmaresti) pot vedea faptul ca te-ai abonat (le urmaresti).”