Sistemul Facebook sterge automat grupurile din moment ce ele sunt goale( fara membrii ). Daca dvs. creati grupul,puteti sterge grupul eliminand toti membrii si apoi pe dvs. insuti. Retineti ca daca dvs. nu ati fost primul administrator si creatorul acestui grup, nu veti fi capabil sa stergeti grupul doar daca creatorul grupului l-a lasat in mod voluntar.