Avand o intrebare de securitate pentru contul dumneavoastra este o modalitate utila de a verifica calitatea dumneavoastra de proprietar, folositoare in cazul in care va pierdeti accesul la contul dumneavoastra Facebook sau adresa de email de contactare. Puteti adauga o intrebare de securitate pentru contul dumneavoastra de pe pagina de Setari Cont, accesibil din meniul Cont drop-down din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

      Pentru a adauga o intrebare de securitate, se procedeaza astfel:

1.faceti clic pe "change" (Schimba) in sectiunea Intrebare de securitate

2.in meniul vertical "intrebare", selectati o intrebare de securitate al carei raspuns sunteti sigur ca vi-l veti aminti in viitor. Pastrati secreta intrebarea dumneavoastra de securitate, si asigurati-va ca raspunsul dumneavoastra este destul de specific pentru a nu putea fi ghicit usor.

3.introduceti cu grija raspunsul la intrebare. o data aleasa intrebarea, aceasta nu mai poate fi schimbata sau editata.

4.faceti click pe butonul "change security question". Vi se va cere sa introduceti parola dumneavoastra pentru confirmarea depunerii intrebarii de securitate. Pentru a imbunatati securitatea de ansamblu a contului dumneavoastra, faceti click pehttp://www.facebook.com/update_security_info.php