Ce fac atunci cand vad un eveniment jignitor?

      Puteti sa „raportati” anonim orice eveniment ca jignitor. Exista un buton in partea stanga de jos a profilului evenimentului care va permite dvs. sa prezentati plangerea dvs. Facebook va lua in considerare aceste rapoarte si va nota evenimentele care sunt considerate necorespunzatoare.

Citește mai departe...

Cum pot vedea evenimentele la care prietenii mei participa?

      Pentru a vedea evenimentele la care prietenii dvs. participa , selectati „Evenimente” din meniul Aplicatii din partea stanga a paginii dvs. de start si faceti clic pe „Evenimentele Prietenilor”. Pagina urmatoare va arata toate evenimentele prietenilor sortate dupa data si timpul evenimentului.

Citește mai departe...

De ce vad povestiri despre a deveni prieten cu cineva dupa un eveniment? Cum poate Facebook sa produca aceste povestiri?

      Cand dvs. deveniti prieten cu cineva pe Facebook imediat dupa un eveniment la care amandoi participati, evenimentul poate fi considerat ca o parte a povestii de prietenie afisata pe profilul dvs. si in Caracteristi Noi. Veti fi capabil sa vedeti cum ati intalnit acest prieten cand vizualizati pagina dvs. de prietenie (  http://www.facebook.com/help/?faq=19021  ) in viitor.

      Daca dvs. nu doriti ca evenimentul sa afiseze ca parte a povestii, dvs. sau prietenul dvs. puteti sa il eliminati mergand la pagina de prietenie. Puteti accesa aceasta pagina folosind link-ul „Vedeti Prietenia” pe pagina de profil a prietenului dvs. Facand clic pe „X” de langa „Intalniti dupa (eveniment)” din partea de sus a paginii va elimina aceasta informatie de pe amandoua paginile de prietenie si povestirile de Caracteristica.

      Retineti ca de asemenea puteti sa stergeti toata povestea de prietenie si orice alta poveste de Caracteristica facand clic pe „X” de langa povestea de pe profilul dvs.

Citește mai departe...

Cum pot vedea evenimentele mele vechi?

      Pentru a vizualiza evenimentele la care ati fost invitat ce au avut loc deja, selectati „Evenimente” din meniul Aplicatii din partea stanga a paginii de start si apoi faceti clic pe „Evenimente Vechi”. Pagina urmatoare va afisa toate evenimentele dvs. vechi, incepand cu cele mai recente. Nu este posibil sa editati timpul evenimentului pentru un eveniment care deja a avut loc.

Citește mai departe...

Cum exportez evenimentele mele la un alt calendar?

      Puteti exporta evenimentele Facebook ale dvs. in multe alte programe de planificare , precum Apple iCal, Microsoft Outlook, si Google Calendar. Pentru a face acest lucru, va rugam urmati directiile de mai jos:

1. Faceti clic pe butonul „Exportati” ce apare mai jos de poza de pe oricare pagina individuala a evenimentului, sau mergeti la pagina Evenimentului si faceti clic pe link-ul „Exportati Evenimentul” pentru a exporta toate evenimentele viitoare ale dvs.

2. Salvati evenimentul in calculatorul dvs. ca un fisier „.ical” si importati evenimentul folosind programul dvs. preferat de planificare .

      Cand exportati evenimente individuale, facand clic pe butonul „Exportati” poate sa importe automat evenimentul in programul de planificare implicit din calculatorul dvs.

Citește mai departe...

Cum pot adauga clipuri video la un eveniment?

      Dupa ce ati raspuns la eveniment, puteti folosi Editorul din partea de sus a Perete-lui evenimentului pentru a adauga clipuri video. Editorul va permite sa faceti postari de Perete la eveniment,sa adaugati poze, sa adaugati clipuri video sau sa impartiti link-uri. Puteti fie sa inregistrati un video cu camera dvs. web fie sa incarcati un video din calculatorul dvs.

      In caz ca acesta este un eveniment public, clipurile video vor fi vizibile oricui il vizioneaza. Clipurile video postate pe evenimente private sunt vizibile doar la alte persoane care au fost invitate. De asemenea administratorii au capacitatea de a elimina clipuri video ce nu vor sa fie asociate cu evenimentul lor.

Citește mai departe...

Cum pot adauga poze la un eveniment?

      Dupa ce ati raspuns la un eveniment, puteti folosi Editorul din partea de sus a Perete-lui evenimentului pentru a adauga poze. Editorul va permite sa faceti postari ale Perete-lui pe eveniment, sa adaugati poze, adaugati clipuri video si sa impartiti link-uri. Puteti adauga poze la eveniment din albumul cu poze pe care l-ati creat pe Facebook,incarcati o poza din calculatorul dvs., sau faceti o poza cu camera dvs. web.

      In caz ca acesta este un eveniment public, pozele vor fi vizibile oricui il vizioneaza. Pozele postate pe evenimentul dvs. privat sunt vizibile doar celorlalte persoane care au fost invitate. De asemenea administratorii au capacitatea de a elimina pozele ce ei nu doresc sa fie asociate cu evenimentul lor.

Citește mai departe...

Cum pot bloca invitatiile la evenimente de la un prieten anume ?

      Daca nu mai doriti sa primiti invitatii la evenimente de la un prieten anume, puteti urma acesti pasi pentru a bloca invitatiile viitoare:

1. Mergeti la pagina Setarilor de Confidentialitate, cu link-ul din expansiunea meniului Cont in coltul din dreapta sus.

2. Selectati „Editati lista dvs.” din sectiunea Lista de Blocati din partea de jos a paginii.

3. In sectiunea „Blocati invitatiile la eveniment”, introduceti numele prietenilor pe care nu doriti sa le trimiteti invitatiile dvs.

Citește mai departe...

Cum elimin un eveniment din evenimentele mele viitoare?

      Cand dvs. primiti o invitatie la un eveniment pe care dvs. nu vreti sa il vedeti din nou, puteti sa preveniti afisarea in lista dvs. de evenimente viitoare. Eliminati-l complet folosind X-ul ce apare in partea dreapta a invitatiei de pe pagina dvs. de start.

      De pe imaginea principala a Evenimentului , puteti elimina un eveniment selectand „Eliminati acest eveniment” din partea de jos a casutei de raspuns ce o vedeti dupa ce faceti clic pe „Raspundeti”. In caz ca dvs. ati raspuns deja la eveniment, puteti face clic pe statutul raspunsului de pe imaginea principala a Evenimentului sau in partea de sus a paginii evenimentului si apoi selectati „Eliminati acest eveniment”.

Citește mai departe...

Cum pot schimba statutul de raspuns al unui eveniment ?

      Daca aveti nevoie sa schimbati statutul Raspunsului pe un eveniment, puteti face clic pe statutul actual ( exemplu : „Particip”) de langa numele evenimentului pe imaginea principala a Evenimentului sau pe pagina evenimentului. Acest lucru va permite dvs. sa vizualizati optiunea raspunsului din nou si sa selectati un statut diferit. Faceti clic pe butonul „Raspuns” pentru a confirma schimbarile dvs.

Citește mai departe...

Cum raspund la un eveniment?

      Cand sunteti invitat la un eveniment, un link de invitatie va aparea in coltul din dreapta sus al paginii dvs. de start. De asemenea poate veti primi un e-mail de instiintare in cazul in care ati activat notificari prin e-mail pentru aplicatia Evenimente. Pentru a raspunde la invitatie, selectati „Da” , „Nu”, sau „Poate” mai jos de numele evenimentului.

      De asemenea puteti raspunde dupa ce faceti clic pe link-ul Evenimentului in partea stanga a paginii de start. Pe imaginea principala a Evenimentului, invitatiile in asteptare vor avea un buton „Raspunde” pe dreapta. Facand clic pe buton va permite dvs. sa raspundeti „Poate particip” sau „Nu particip” si va da dvs. optiunea de a posta pe Perete-le evenimentului. In final, puteti raspunde folosind butoanele din partea de sus a unei paginii individuale a evenimentului.

      Retineti ca un eveniment va continua sa fie afisat in lista de evenimente viitoare daca selectati una din cele trei optiuni de a raspunde. Daca dvs. nu doriti sa vedeti evenimentul din nou, puteti sa il eliminati folosind X ce apare pe partea dreapta a invitatiei de pe pagina dvs. de start. De pe imaginea principala a evenimentului, puteti elimina evenimentul selectand „Eliminati acest eveniment” mai jos de optiunea Raspundeti ce o vedeti dupa ce faceti clic pe „Raspundeti”.

Citește mai departe...

Cum pot accesa evenimentele si invitatiile mele viitoare?

      Evenimentele viitoare sunt afisate in coltul de sus din partea dreapta a paginii de start a dvs. Daca ati fost invitat la evenimente noi, de asemenea veti vedea un link in sectiunea cu numarul invitatiilor in asteptare. Faceti clic pe acest link pentru a vizualiza invitatiile dvs. si selectati „Prezentati evenimentele viitoare” pentru a reveni la afisul original. Puteti face clic pe „Vedeti toate” din partea de sus a sectiunii pentru a accesa vizualizarea in intregime a Evenimentelor. De asemenea acest lucu poate fi atins facand clic pe link-ul Evenimente in partea stanga a paginii de start.

      Puteti intotdeauna sa accesati evenimente individuale scriind numele evenimentului in casuta de cautare si urmand link-ul direct ce apare.

Citește mai departe...

Intrebarea mea nu este enumerata mai sus.

Puteti deschide un subiect in rubrica noastra de forum sau sa ne contactati

Citește mai departe...