Poza/clipul meu video nu se incarca.

    Daca sunteti un utilizator de iPhone, pur si simplu folositi aplicatia Facebook pentru iPhone disponibila gratuit in Magazinul de Aplicatii iTunes.

Daca folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari ( http://www.facebook.com/mobile/ ), va rugam incercati sa reimprospatati adresa dvs. de e-mail urmand aceste instructiuni :

1. Pe calculator, mergeti la Editor localizat in partea de sus a Perete-lui dvs. si faceti clic pe Poze d elanga „Atasati”.

2. Selectati „Incarcati o poza”.

3. Faceti clic pe link-ul „incarcati prin intermediul e-mail-ului”.

4. Faceti clic pe link-ul „reimprospatati e-mail-ul dvs. incarcat”.

O caseta de dialog va aparea cu noua adresa a dvs. de e-mail pentru incarcari personalizate. Asigurati-va sa salvati aceasta noua adresa ca un contact pentru acces usor.

Daca informatia de mai sus nu rezolva aceasta problema, si dvs. veti dori sa prezentati un raport cu dificultate neprevazuta, va rugam faceti clic aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=mobile_uploads ).

Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori si in forumul nostru si puteti deschide un subiect cu intrebarea dumneavoastra

Citește mai departe...

Am probleme cu incarcarea pozelor pe Facebook de pe Blackberry-ul meu.

     Daca nu folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari ( http://www.4facebook.eu ) sau incarcati prin intermediul Site-ului Facebook Mobil (m.facebook.com) (http://www.facebook.com/help/?page=823 ), cel mai probabil dvs. folositi aplicatie pentru telefoane Facebook pentru Balckberry , care este creata si actionata de dezvoltatori straini. Din pacate, Facebook nu poate sa furnizeze suport pentru aplicatiile create si actionate de dezvoltatori straini. Daca aveti probleme in continuare, noi recomandam sa contactati dezvoltatorii aplicatiei pentru asistenta suplimentara :

1. Mergeti la pagina Facebook pentru telefoane Blackberry ( http://www.facebook.com/apps/application.php?id=2254487659 ).

2. Faceti clic pe link-ul „Contactati dezvoltator” din partea stanga de jos a paginii.

Intre timp, retineti ca puteti intotdauna sa folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari ( http://www.facebook.com/mobile/ ) pentru a trimite e-mail cu o poza sau un video din telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea in albumul dvs. cu Incarcari Mobile .

Citește mai departe...

Pozele incarcate de mine prin intermediul aplicatiei iPhone nu apar pe Perete-le meu.

     Faceti urmatorii pasi daca veti dori ca legenda dvs. din activitatile de pe aplicatie iPhone pentru a fi publicate pe Prete-le dvs. Aceasta include pozele pe care dvs. le incarcati prin intermediul aplicatiei iPhone.

1. Mergeti la pagina Setarile Aplicatiei din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. In expansiunea meniului „Aratati:" , selectati „Autorizat".

3. Faceti clic pe „Editati Setarile" de langa Facebook pentru aplicatia iPhone. Puteti gasi aceasta aplicatie listata in partea de jos, in sectiunea „Aplicatii Desktop”.

4. Asigurati-va de bifarea casetei „Publicati continut pe Perete-le meu".

Citește mai departe...

Incarcarile Mobile costa bani?

     Facebook nu ia taxa pentru Incarcarile Mobile. Cu toate acestea , furnizorul dvs. de servicii mobile cu mesagerie normala si mesagerie ilustrata va aplica taxe. Verificati cu furnizorul dvs. pentru a afla ce planuri sunt valabile si cat costa.

Citește mai departe...

Am nevoie de Texte Facebook Mobil pentru a incarca poze din telefonul meu mobil?

     Nu. Incarcarile Mobile si Textele Mobile sunt ambele o parte din Facebook Mobil, dar puteti folosi fie una de la sine.

Citește mai departe...

Care este adresa mea de e-mail personalizata pentru incarcari ?

      Adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari poate fi folosita pentru a incarca poze sau clipuri video in contul dvs. dintr-un calculator sau telefon mobil. Pentru a vedea care este e-mail-ul dvs. personalizat pentru incarcari, asigurati-va ca sunteti conectat in contul dvs., apoi mergeti la pagina Facebook Mobil ( http://www.facebook.com/mobile/ ). Alternativ, puteti face urmatorii pasi:

1. Pe calculator, mergeti la Editor localizat in partea de sus a Perete-lui dvs. si faceti clic pe butonul Poze de langa „Atasati".

2. Selectati "Incarcati o poza".

3. Faceti clic pe link-ul "incarcati prin intermediul e-mail-ului".

Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei sau a clipului dvs. video sau ca statut al incarcarii daca e-mail-ului dvs. nu contine nicio pzoe sau niciun video.

Retineti ca pozele si clipurile video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui implicit, dar puteti schimba setarile de confidentialitate ale oricarui album cu poze mergand la pagina Poze-lor dvs. si faceti clic pe "Confidentialitatea Albumului".

Citește mai departe...

Cum incarc poze/note/clipuri video mobile de pe telefonul meu ?

     Puteti folosi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari pentru a trimite in e-mail o poza/un video din telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea atunci in albumul dvs.cu Incarcari Mobile. Deoarece aceasta este adresa dvs. de mail personala , care va trimite continutul direct pe contul dvs. de Facebook, asigurati-va sa nu o impartiti cu nimeni altcineva.

     Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei/clipului video a/al dvs. sau ca si statut al incarcarii daca e-mail-ul nu contine nicio poza sau niciun video. Retineti ca pozele si clipurile video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui implicit, dar puteti sa schimbati setarea de confidentialitate a oricarui album cu poze mergand la pagina Poze-lor dvs. si facand clic pe „Confidentialitatea Albumului”.

     Pentru a vedea care este adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari, asigurati-va ca sunteti conectat in contul dvs., apoi mergeti la pagina Facebook Mobil ( http://www.facebook.com/mobile/ ).

Citește mai departe...