Profil pentru Alin G.

  • Tip Utilizator: Utilizator
  • Rang: Fresh Boarder Fresh Boarder
  • Dată Înregistrare: 12 Oct 2015
  • Ultima conectare: acum 3 ani 9 luni
  • Fus Orar: UTC +0:00
  • Timp Local: 13:57
  • Postări: 3
  • Vizualizări profil: 985Alin G.'s recent posts (3 messages )

Mesaj / Subiect Răspunsuri / Vizualizări Ultima Postare
Categorie: Ajutor facebook
Subiect pornit acum 3 ani 10 luni de florin1964
Răspunsuri:9
Vizualizări:6717
Ultima Postare de Alin G.
acum 3 ani 9 luni

Imbinarea Paginilor

Pot imbina doua Pagini de Facebook?

Daca ai doua Pagini de Facebook despre acelasi subiect, le poti imbina daca:

• esti administrator al ambelor Pagini;

• Paginile tale au nume asemanatoare si reprezinta acelasi lucru;

• Paginile tale au aceeasi adresa, in cazul in care au locatii fizice.

Pentru a imbina Paginile:

1. Acceseaza facebook.com/pages/merge.

2. Selecteaza doua Pagini pe care doresti sa le imbini si apasa pe Continua.

3. Apasa pe Solicita imbinarea.

Daca nu poti imbina Paginile, inseamna ca Paginile nu indeplinesc conditiile pentru imbinare. Daca vezi optiunea de a solicita imbinarea Paginilor, iti vom revizui cererea.

Daca Paginile tale pot fi imbinate, persoanele carora le place Pagina si toate vizitele vor fi combinate, insa postarile, fotografiile, recenziile si evaluarile, precum si numele de utilizator vor fi sterse din Pagina pe care o imbini. Pagina pe care doresti sa o pastrezi va ramane neschimbata, cu exceptia faptului ca se vor adauga persoanele carora le place Pagina si vizitele imbinate din cealalta Pagina. Pagina pe care nu doresti sa o pastrezi va fi stearsa de pe Facebook si nu vei putea anula imbinarea acesteia.

Nota: daca Paginile tale sunt in Business Manager, poti merge la adresa business.facebook.com/pages/merge pentru a le imbina.

 

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE
Categorie: Ajutor facebook
Subiect pornit acum 3 ani 10 luni de florin1964
Răspunsuri:9
Vizualizări:6717
Ultima Postare de Alin G.
acum 3 ani 9 luni

Setari care au fost actualizate, inclusiv schimbarile de limba si mutarile in alte pagini

Cine iti poate vedea in cronologie persoanele si listele la care te-ai abonat (pe care le urmaresti)

Poti sa gasesti in continuare aceasta setare, daca apesi pe butonul „Modificare” din partea de sus a listei de abonamente (urmariri) din cronologia ta. Acum aceasta setare se numeste „Cine poate vedea persoanele, paginile si listele la care te-ai abonat (pe care le umaresti) si a fost adaugata o nota care sa iti reaminteasca faptul ca „paginile si persoanele la care te-ai abonat (pe care le urmaresti) pot vedea faptul ca te-ai abonat (le urmaresti).”

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cine poate vedea toata lista ta de prieteni in cronologie?

Inca poti sa gasesti aceasta setare, daca apesi pe butonul „Editeaza” din partea de sus a listei de prieteni din cronologia ta. Setarea se numeste acum „Cine poate vedea lista ta de prieteni din cronologie”, iar descrierea setarii a fost imbunatatita, iar acum are urmatorul continut: „Retine: Ceilalti pot vedea oricand prietenii comuni, iar prietenii tai controleaza, de asemenea, cine le poate vedea prietenii, in cronologiile proprii. Daca ceilalti iti pot vedea prietenia in alta cronologie, vor putea sa o vada si in Noutati, in cautare si in alte locuri de pe Facebook.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Subsectiunea Reclame

Aceasta sectiune a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” din pagina cu setari de confidentialitate in pagina Reclame, unde este mai usor de gasit.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cautare publica

Aceasta setare se numeste acum „Doresti ca alte motoare de cautare sa afiseze linkuri catre cronologia ta?” si a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” in sectiunea „Cine ma poate cauta?” din pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte. Descrierea setarii a fost imbunatatita, iar acum are urmatorul continut: „Cand este activata aceasta setare, este mai simplu pentru alte motoare de cautare sa afiseze un link catre cronologia ta in rezultatele de cautare. Daca dezactivezi aceasta setare, poate dura un timp pana cand nu se va mai afisa linkul catre cronologia ta in motoarele de cautare.”

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Personalizare instantanee

Aceasta setare a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” din pagina cu setari de confidentialitate in pagina Setarile aplicatiei.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cum folosesc persoanele informatiile tale in aplicatiile pe care le utilizeaza

Acum aceasta setare se numeste „Aplicatii folosite de alte persoane” si a fost mutata din sectiunea „Reclame, aplicatii si site-uri web” a paginii Setari de confidentialitate pe pagina Setarile aplicatiei. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Versiuni vechi de Facebook pentru mobil

Aceasta setare a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” din pagina cu setari de confidentialitate in pagina Setarile aplicatiei.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Aplicatii pe care le folosesti

Aceasta setare a fost mutata din vechea sectiune „Reclame, aplicatii si site-uri web” din pagina cu setarile de confidentialitate in pagina Setarile aplicatiei. De asemenea, a fost adaugata o nota in descriere, sub „Daca dezactivezi aplicatiile Platforma:”, pentru a-ti reaminti ca „Aplicatiile pe care le-ai instalat inainte inca pot contine informatii pe care le-ai distribuit. Te rugam sa contactezi aceste aplicatii pentru detalii privind stergerea acestor date.”

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Revizuieste etichetele pe care persoanele le adauga in postarile tale pe Facebook

Aceasta setare se numeste acum „Vrei sa verifici etichetele adaugate de persoane la postarile tale inainte ca acestea sa apara pe Facebook?” si a fost mutata din vechea sectiune „Cronologie si etichetare” a paginii cu setari de confidentialitate in sectiunea „Cum pot administra etichetele adaugate de altii si sugestiile de etichetare?” din pagina Cronologie si etichetare. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceeasi functionalitate ca inainte.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Revizuirea cronologiei

Aceasta setare s-a mutat din vechea sectiune „Cronologie si etichetare” a paginii cu setarile de confidentialitate in sectiunea „Cine poate adauga lucruri in cronologia mea?” din pagina Cronologie si etichetare. Descrierea setarii a fost imbunatatita, iar acum are urmatorul continut: „In Revizuirea cronologiei stabilesti daca trebuie sa aprobi manual postarile in care esti etichetat, inainte ca acestea sa fie publicate in cronologie. Daca trebuie sa revizuiesti o postare, apasa pe Revizuirea cronologiei in partea din stanga a Jurnalului de activitati. Nota: folosind aceasta functie, poti stabili doar ce anume este permis in cronologia ta. Postarile in care esti etichetat vor aparea in continuare in cautare, in Noutati si in alte locuri de pe Facebook.”

 

Nota: poti accesa aceasta setare si facand clic pe rotita  Setari in partea de sus a paginii „Revizuirea cronologiei” din Jurnalul tau de activitati.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cine iti poate cauta cronologia dupa nume?

Majoritatea utilizatorilor de pe Facebook nu mai au aceasta setare. In cazul celor care o au inca, ea este pe cale sa fie scoasa din uz.

In timp, aceasta setare a devenit mai putin eficienta, pentru ca acum exista mai multe moduri de a ajunge la cronologia ta, cum ar fi etichetele pentru fotografii sau alte tipuri de cautari. In schimb, aceasta setare este inlocuita cu instrumente noi pentru a controla cine iti poate vedea lucrurile, impreuna cu instructiuni despre cum sa folosesti cel mai bine acele instrumente.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cine te poate cauta dupa adresa de e-mail sau numarul de telefon pe care le-ai specificat?

Aceasta setare a fost mutata din vechea sectiune „Cum te conectezi” in sectiunea „Cine ma poate cauta?” de pe pagina Setari de confidentialitate. De asemenea, a fost adaugata o notita care sa-ti reaminteasca faptul ca aceasta setare nu este valabila in cazul adreselor de e-mail sau a numerelor de telefon pe care le-ai distribuit deja unei persoane de pe Facebook.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

In prezent, nivelul de confidentialitate pentru urmatoarea ta postare este setat la

Aceasta setare se numeste acum „Cine iti poate vedea postarile viitoare” si a fost mutata in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?” din pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte. Pur si simplu, apasa pe „Editeaza” si ajusteaza selectorul de audienta pentru a stabili audienta pentru postarile tale viitoare.

 

Aceasta este aceeasi setare pe care o gasesti chiar acolo unde postezi, iar modificarea ei o va actualiza si pe pagina Setari de confidentialitate. Ea retine selectia ta, deci viitoarele postari vor fi distribuite aceleiasi audiente, daca nu faci modificari. Nota: poti sa accesezi aceasta setare si din comenzile rapide de confidentialitate, unde se numeste „Cine poate sa-mi vada postarile viitoare?”

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Blocheaza persoane si sectiuni

Aceasta sectiune se afla acum in pagina Blocare din setarile contului.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Limiteaza audienta pentru postarile anterioare

Sectiunea si setarea se numesc acum „Vrei sa limitezi audienta pentru postarile pe care le-ai distribuit pentru prietenii prietenilor sau pe care le-ai facut publice?” si se afla in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?” de pe pagina Setari de confidentialitate. Desi numele s-a schimbat, setarea are aceleasi functionalitati ca inainte.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Aplicatii, jocuri si site-uri web

Majoritatea setarilor din aceasta sectiune au fost mutate in pagina Setarile aplicatiei. Descrierea setarilor de aplicatii a fost si ea actualizata, iar acum este urmatoarea: „Pe Facebook, numele tau, fotografia de profil, fotografia de coperta, sexul, retelele, numele de utilizator si ID-ul de utilizator sunt intotdeauna disponibile pentru public, inclusiv pentru aplicatii. Nu uita: cand permiti unei aplicatii sa-ti acceseze profilul public, aceasta poate accesa si celelalte informatii pe care ai ales sa le faci publice.”

 

Printre setarile care s-au aflat initial pe aceasta pagina si nu s-au mutat pe pagina Setarile aplicatiei se numara setarea Cautare publica si Subsectiunea Reclame. Acestea s-au mutat pe pagina Setari de confidentialitate si respectiv pagina Reclame si sunt explicate mai jos.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Sectiunea Cronologie si etichetare

Aceasta sectiune a paginii cu setari de confidentialitate se afla acum in propria pagina Cronologie si etichetare si a fost organizata in 3 sectiuni: „Cine poate adauga lucruri in cronologia mea?”, „Cine poate vedea lucruri din cronologia mea?” si „Cum pot administra etichetele adaugate de altii si sugestiile de etichetare?”. Aceste setari te ajuta sa controlezi ce vad ceilalti atunci cand iti viziteaza cronologia. Retine: este posibil ca lucrurile pe care le ascunzi din cronologia sa apara in continuare in Noutati, in cautare si in alte locuri de pe Facebook.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Sectiunea „Cum te conectezi”

O setare din sectiunea „Cum te conectezi” de pe pagina cu setarile de confidentialitate a fost inlocuita, una a fost restrasa, iar doua au fost mutate intr-o sectiune noua din pagina Setari de confidentialitate. Apasa pe numele setarii de mai jos pentru a vedea descrierile individuale ale modificarilor.

Cine iti poate cauta cronologia dupa nume?

Cine te poate cauta folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon specificate de tine?

Cine iti poate trimite cereri de prietenie? 

Cine iti poate trimite mesaje Facebook?

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Setari pentru cont, confidentialitate, cronologie si etichetare

Acum, setarile tale de confidentialitate, cronologie si etichetare sunt grupate in setarile contului, pentru a fi mai usor de vazut. Foloseste noul format de navigare din partea stanga pentru a ajunge direct la setari: General, Securitate, Confidentialitate, Cronologie si etichetare, Blocare, Notificari, Mobil, Abonati, Aplicatii, Reclame, Plati, Cadouri, Inbox de asistenta.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE
Categorie: Ajutor facebook
Subiect pornit acum 3 ani 10 luni de florin1964
Răspunsuri:9
Vizualizări:6717
Ultima Postare de Alin G.
acum 3 ani 9 luni

Setari si instrumente existente, acum disponibile si in comenzile rapide de confidentialitate

Blocheaza

Acest instrument se gaseste in sectiunea „Cum blochez o persoana care ma deranjeaza?”. Iti permite sa listezi persoanele pe care doresti sa le blochezi pe Facebook. Nota: poti sa accesezi acest instrument si din pagina Blocare, unde se numeste „Blocheaza utilizatori”.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cine poate sa-mi trimita cereri de prietenie?

Aceasta setare se gaseste in sectiunea „Cine ma poate contacta?”. Nota: poti sa accesezi aceasta setare si din locul unde iti verifici cererile de prietenie, unde se numeste „Cine iti poate trimite cereri de prietenie?” Apasa pe pictograma  prieteni din partea de sus a paginii, apoi apasa pe „Setari”, in coltul din dreapta sus.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Mesajele caror expeditori doresti sa intre in Inbox?

Aceste filtre se gasesc in sectiunea „Cine ma poate cauta?”. Poti sa alegi Filtrare simpla sau Filtrare stricta. In cazul Filtrarii simple, primesti in general mesaje de la prieteni si persoane pe care s-ar putea sa le cunosti, in Inbox. Mesajele care nu ajung in Inbox ajung in folderul Altele. De asemenea, poti sa accesezi aceste filtre daca mergi la Mesaje › Altele si apesi pe Modifica preferintele.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ce vad altii in cronologia mea?

Acest instrument poate fi gasit in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?”. Apasa pe linkul „Vezi ca”. Nota: poti sa accesezi acest instrument si din cronologia ta sau din pagina Cronologie si etichetare, unde se numeste „Verifica ce vad alte persoane in cronologia ta”. Retine: este posibil ca lucrurile pe care le ascunzi din cronologia ta sa apara in continuare in Noutati, in cautare si in alte locuri de pe Facebook.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Unde pot revizui toate postarile mele si elementele in care sunt etichetat?

Acest instrument se gaseste in sectiunea „Cine poate sa-mi vada lucrurile?”. Apasa pe „Foloseste Jurnalul de activitati” pentru a vedea fotografiile in care esti etichetat si lucrurile pe care le-ai ascuns din cronologie, care pot aparea in noutati, in cautare si in alte locuri de pe Facebook. Nota: poti sa accesezi acest instrument si din pagina setarile tale de confidentialitate, unde se numeste „Revzuieste toate postarile si elementele in care esti etichetat”.

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Cine poate sa-mi vada postarile viitoare?

Aceasta setare se gaseste in sectiunea „Cine imi poate vedea lucrurile?”. Pur si simplu, apasa pe selectorul de audienta pentru a seta audienta postarilor tale viitoare. Acesta este acelasi control pe care il gasesti si acolo unde postezi, iar daca il modifici acolo, se va modifica si aici. De asemenea, controlul tine minte selectia ta, astfel incat postarile viitoare sa fie distribuite aceleiasi audiente, daca nu modifici acest lucru. Nota: Poti sa accesezi aceasta setare si din pagina Setari de confidentialitate, unde se numeste „Cine iti poate vedea postarile viitoare?”

COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE
Timp creare pagină: 0.206 secunde
Motorizat de Forum Kunena