Caracteristica „Imi place” pe Facebook

De ce vad numele sau poza prietenului meu atasata la un anunt?

     Cu Anunturi Facebook ( http://www.facebook.com/help/?faq=19725  ) pentru Pagini, Evenimente si Aplicatii, dvs. puteti sa vedeti legende despre masurile luate de prietenii dvs. pe Facebook atasate la anunturile pe care le vedeti. De exemplu, veti putea vedea o legenda despr eun prieten care deja a apreciat o Pagina pe care dvs. o vedeti in publicitate. Asemenea, prietenii dvs. pot vedea legende despre dvs. care relateaza anunturilor ca dvs. le vedeti. Asemenea legende vor fi aratate doar prietenilor si vor adera la orice setare de confidentialitate setata de dvs. pentru contul dvs.

Citește mai departe...

Ce face optiunea „X” pe anunturi?

     „X”-ul este o metoda pentru dvs. de a ne oferi noua intr-un mod rapid si usor parerea despre anunturile pe care le vedeti. Noi vom tine cont de aceasta parere in timp ce vom continua sa imbunatatim sistemul Facebook de publicitate pentru ambii agenti de publicitate si persoane care folosesc Facebook. Daca dvs. alegeti sa furnizati parere pentru un anunt, acesta poate sa nu afecteze imediat cat de des vedeti acesta sau anunturi similare.

Citește mai departe...

Facebook va folosi poza in continut sponsorizat?

     Facebook afiseaza anunturi din sistemul propriu de publicitate care instiinteaza prietenii daca aveti o conexiune directa cu un produs sau serviciu. Acesta functioneaza asemenea metodei pri care prietenii dvs. afla daca sunteti conectat cu o Pagina de Facebook prin Aparitie Noua. De exemplu, daca unul dintre prietenii dvs. aprciaza o Pagina, este posibil ca dvs. sa vedeti un anunt cu poza de profil a prietenului dvs. langa acesta, indicand actiunea pe care prietenul dvs. a desfasurat-o pe Pagina.

     Spre deosebire de anunturi, Legendele Sponsorizate sunt legende pe care prietenii dvs. le publica in Aparitie Noua a dvs. Acestea apar in partea dreapta a paginilor de Facebook. Tipurile de legende care pot fi folosite includ : Aprecierile Paginii, interactiune de Aplicatie, inregistrarile Locurilor si postarile de pe Pagina.

     Ambele Aplicatii Facebook si Legende Sponsorizate intotdeauna necesita ca dvs. si prietenii dvs. sa luati o masura rapida pentru a indica conexiunea dvs. cu produsul sau serviciul ; in plus , informatia personala de identificare a dvs. nu este impartita cu agentii de publicitate.

Citește mai departe...

Ce se intampla atunci cand fac clic pe „Imi place” intr-un Anunt Facebook?

     Cand faceti clic pe „Imi place” de pe un anunt, dezvoltati o conexiune cu mediul de afaceri, marca sau produs din acel anunt. De exemplu, daca marca unei Pagini de Facebook este in curs de publicitate in anunt si dvs. faceti clic pe butonul „Imi place”, dvs. dezvoltati o conexiune cu Pagina acelei marci.

     Cat despre alte conectari, conectarea va fi afisata pe profilul dvs. si pe Perete si prietenii dvs. este posibil sa primeasca o legenda de Aparitie Noua despre conectare. Este posibil ca dvs. sa fiti afisat pe Pagina pe care vati conectat si in anunturile despre acea Pagina. De asemenea Pagina va fi capabila sa posteze continut in Aparitie Noua si sa va trimita mesaje. De asemenea dvs. puteti sa impartiti aceasta conexiune cu aplicatii de pe Platforma Facebook.

      Dvs. intotdeauna veti avea control asupra conexiunilor dvs. Dvs. puteti sa apreciati majoritatea continutului imediat, sa gestionati conexiunile pe profilul dvs. si sa restrictionati cu cine sa impartiti conexiunile dvs. din setarile de confidentialitate.

Citește mai departe...

Eroare „ Scrie Baza de date a esuat”.

     Daca vedeti aceasta eroare, va rugam prezentati un raport aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=database_write_failed  ).

Citește mai departe...

Care este diferenta dintre „Imi place” un element postat de un prieten sau „Imi place” o Pagina?

     „Imi place” o Pagina inseamna ca dvs. sunteti conectat la acea Pagina. Cand va conectati la o pagina, va aparea pe profilul dvs. si dvs. veti aparea pe Pagina ca o persoana care apreciaza acea Pagina. Pagina va fi de asemenea capabila sa posteze continut in Aparitie Noua a dvs.

     Pe de alta parte , cand faceti clic pe „Imi place” pe o bucata de continut postat de un prieten, pur si simplu dvs. permiteti prietenului sa stie ca dvs. il apreciati fara sa lasati un comentariu.

Citește mai departe...

Pot sa apreciez o legenda de Aparitie Noua despre prietenii mei care apreciaza Pagini?

     Nu. Cand vedeti o legenda de Aparitie Noua despre un prieten care apreciaza o Pagina, nu va exista niciun link de parere mai jos de acea legenda. Cu toate acestea , daca 'planati' peste numele Paginii, veti vedea o previzualizare mica a Paginii si numarul altor persoane care au apreciat deja Pagina. Puteti apoi sa apreciati acea Pagina pentru a o adauga la profilul dvs., sau puteti sa faceti clic pe Pagina in sine.

Citește mai departe...

De ce „Deveniti un fan” s-a schimbat cu „Imi place”?

     Pentru a imbunatati experienta dvs. si pentru a promova coerenta intre site-uri , noi am schimbat limba pentru Paginile de la „Fan” la „Imi place”. Suntem de parere ca aceste schimbari va ofera o metoda mai usoara si standard de a va conecta cu oamenii, lucruri si subiecte de care dvs. sunteti interesat.

Citește mai departe...

Cum aleg sa nu mai apreciez ceva?

     Puteti alege sa nu mai apreciati o bucata de continut sau o Pagina pe Facebook.

– Pentru a alege sa nu mai apreciati o bucata de continut pe care dvs. sau un prieten l-a postat, pur si simplu faceti clic pe link-ul „Nu imi place” care apare sub continutul insusi.

– Pentru a alege sa nu mai apreciati o Pagina ( care va fi de asemenea eliminata de pe profilul dvs. ) mergeti direct la Pagina si faceti clic pe link-ul „Nu imi place” in coloana din stanga de jos.

Citește mai departe...

Ce inseamna sa apreciez o Pagina sau continut de pe Facebook?

     Cand faceti clic pe „Imi place” de pe o Pagina, intr-un anunt, sau dintr-un continut de pe Facebook , dvs. faceti o conexiune. Conexiunea va fi afisata pe profilul si pe Perete-le dvs. si este posibil ca prietenii dvs. sa primeasca o legenda de Aparitie Noua despre conexiune. Este posibil ca dvs. sa fiti afisat pe Pagina pe care v-ati conectat,in anunturi despre Pagina,sau in plug-in-uri sociale de langa continutul apreciat. Pagina poate de asemenea sa posteze continut in Aparitie Noua sau sa va trimita mesaje. De asemenea puteti sa impartiti aceasta conexiune cu aplicatii de pe Platforma Facebook.

     Dvs. intotdeauna aveti control asupra conexiunilor dvs. Puteti sa nu apreciati majoritatea continutului imediat, sa gestionati conexiunile de pe profilul dvs. si sa restrictionati cu cine impartiti conexiunile din setarile de confidentialitate ale dvs.

Citește mai departe...

Ce inseamna sa apreciez o bucata de continut care a fost postat?

     Facand clic pe „Imi place” sub ceva care dvs. sau prietenii dvs. ati postat pe Facebook este o metoda usoara de a instiinta pe cineva ca dvs. va place acel lucru, fara sa lasati un comentariu. Pur si simplu apreciati un comentariu, desi,faptul ca v-a placut se observa sub element.

     De exemplu, daca faceti clic pe un link „Imi place” sub clipul video al unui prieten :

– Va fi notat sub video ca dvs. v-a placut.

– O legenda va fi postata pe Perete-le dvs. ca v-a placut clipul video al prietenului.

– Prietenul dvs. va primi instiintare ca dvs. v-a placut clipul video al lui / ei.

Citește mai departe...

Ce este caracteristica „Imi place” ?

     „Imi place” este un mod de a da parere pozitiva sau de a conecta cu lucrurile de care dvs. va pasa pe Facebook. Puteti sa apreciati continutul pe care prietenii dvs. l-au postat pentru a le da parere sau pentru a aprecia o Pagina pe care dvs. doriti sa va conectati pe Facebook. De asemenea puteti sa va conectati cu continut si Pagini prin plug-in-uri sociale sau reclame pe si de pe Facebook.

Citește mai departe...

Dificultatea mea neprevazuta nu este enumerata mai sus.

     Desi suntem incapabili sa raspundem fiecare raport de dificultate neprevazuta in acest moment, noi putem sa va contactam pentru mai multe detalii despre aceasta problema pe masura ce investigam raportul. Va multumit pentru timpul acordat imbunatatirii site-ului.

     Va rugam prezentati raporturi de dificultati neprevazute doar aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=like_problem  ).

Citește mai departe...