Cand faceti clic pe „Imi place” de pe un anunt, dezvoltati o conexiune cu mediul de afaceri, marca sau produs din acel anunt. De exemplu, daca marca unei Pagini de Facebook este in curs de publicitate in anunt si dvs. faceti clic pe butonul „Imi place”, dvs. dezvoltati o conexiune cu Pagina acelei marci.

     Cat despre alte conectari, conectarea va fi afisata pe profilul dvs. si pe Perete si prietenii dvs. este posibil sa primeasca o legenda de Aparitie Noua despre conectare. Este posibil ca dvs. sa fiti afisat pe Pagina pe care vati conectat si in anunturile despre acea Pagina. De asemenea Pagina va fi capabila sa posteze continut in Aparitie Noua si sa va trimita mesaje. De asemenea dvs. puteti sa impartiti aceasta conexiune cu aplicatii de pe Platforma Facebook.

      Dvs. intotdeauna veti avea control asupra conexiunilor dvs. Dvs. puteti sa apreciati majoritatea continutului imediat, sa gestionati conexiunile pe profilul dvs. si sa restrictionati cu cine sa impartiti conexiunile dvs. din setarile de confidentialitate.