Facebook afiseaza anunturi din sistemul propriu de publicitate care instiinteaza prietenii daca aveti o conexiune directa cu un produs sau serviciu. Acesta functioneaza asemenea metodei pri care prietenii dvs. afla daca sunteti conectat cu o Pagina de Facebook prin Aparitie Noua. De exemplu, daca unul dintre prietenii dvs. aprciaza o Pagina, este posibil ca dvs. sa vedeti un anunt cu poza de profil a prietenului dvs. langa acesta, indicand actiunea pe care prietenul dvs. a desfasurat-o pe Pagina.

     Spre deosebire de anunturi, Legendele Sponsorizate sunt legende pe care prietenii dvs. le publica in Aparitie Noua a dvs. Acestea apar in partea dreapta a paginilor de Facebook. Tipurile de legende care pot fi folosite includ : Aprecierile Paginii, interactiune de Aplicatie, inregistrarile Locurilor si postarile de pe Pagina.

     Ambele Aplicatii Facebook si Legende Sponsorizate intotdeauna necesita ca dvs. si prietenii dvs. sa luati o masura rapida pentru a indica conexiunea dvs. cu produsul sau serviciul ; in plus , informatia personala de identificare a dvs. nu este impartita cu agentii de publicitate.