ATENTIE:

Daca aveti o singura adresa de email asociata contului dumneavoastra, pierderea accesului la email poate insemna pierderea accesului la contul Facebook. Cititi sectiunea „Maintaining Access to Your Account” (mentinerea accesului la contul dumneavoastra) pentru sfaturi care asigura mentinerea accesului la contul dumneavoastra.

 

POT PRIMI O COPIE A PAROLEI FARA SA O RESETEZ?

    Din motive de securitate, Facebook nu va poate trimite o copie a parolei curente. Cu toate acestea, va puteti reseta parola aici: https://ssl.facebook.com/recover.php. Daca sunteti deja logat, va puteti schimba parola din pagina de setari ale contului (account settings).

Citește mai departe...

AM DOUA CONTURI. ESTE POSIBIL SA LE IMBIN?

     Facebook nu va permite sa imbinati conturi. Trebuie sa copiati continutul contului dumneavoastra (fotografii, note, etc.) si sa-l adaugati manual contului dumneavoastra mai activ. Din pacate, vor exista unele lucruri care nu pot fi transferate, cum ar fi prietenii si posturile de perete (wall posts). Odata ce ati mutat toate informatiile pe un singur cont, va rugam sa dezactivati contul vechi. Apoi puteti adauga adrese de e-mail si retele pentru noul dumneavoastra cont din pagina Account (Cont). Va rugam sa retineti ca mentinerea mai multor conturi reprezinta o incalcare a Termenilor de utilizare.

Citește mai departe...

DACA AM UN PROFIL DE UTILIZATOR, POT CREA UN CONT PENTRU AFACERI?

     Mentinerea mai multor conturi, indiferent de ultilizare este o incalcare a Termenilor de utilizare. Daca aveti deja un cont personal, atunci nu va putem permite sa creati conturi de afaceri pentru nici un motiv. Puteti utiliza toate paginile sociale pe care le creati in contul dumneavoastra personal. Va rugam sa tineti cont de faptul ca fanii oricareia dintre paginile pe care le administrati nu va avea vizibilitate sau acces la contul dumneavoastra personal sau la profil. Oricare dintre actiunile pe care le luati ca un administrator de pe pagina dumneavoastra vor arata numele de pagina, ca actor, si nu numele dumneavoastra personal. Pentru a crea o pagina, pur si simplu faceti click pe linkul „creati o pagina” de sub sectiunea de inscriere. Daca doriti sa gestionati mai multe anunturi pentru clienti, va trebui sa faceti acest lucru dintr-un cont. Va sfatuim sa limitati fiecare anunt al clientilor in campanii separate. Din pacate, in prezent nu este posibil sa desemnati carduri separate de credit pentru fiecare campanie sau un singur cont de anunt sa aiba mai multi administratori.

Citește mai departe...

CUM IMI REACTIVEZ CONTUL?

     Va puteti reactiva contul in orice moment prin introducerea adresei de e-mail si a parolei folosite la autentificare.

Citește mai departe...

INFORMATII CU PRIVIRE LA SETARI VREAU SA-MI SCHIMB ADRESA DE E-MAIL FOLOSITA LA LOGARE.

     Retineti ca oricare dintre adresele de e-mail asociate contului dumneavoastra Facebook pot fi folosite pentru logare. Puteti adauga sau modifica adrese de e-mail din fila Setari din pagina Cont. Daca aveti probleme la accesarea unui cont deja existent pe site, nu creati alt cont, aceasta fiind o incalcare a Termenilor si Conditiilor de utilizare si poate intarzia remedierea problemei.

Citește mai departe...

DE CE VAD UN ANUNT PE PAGINA MEA DESPRE CRESTEREA PROTECTIEI CONTULUI MEU? ESTE ACESTA DE LA FACEBOOK?

     Va asiguram ca anunturile pe care le vedeti pe pagina dumneavoastra cu privire la protectia contului dumneavoastra sunt de la Facebook. Acest tip de mesaje sunt adaugate pentru a ajuta la mentinerea accesului la contul dumneavoastra.

Citește mai departe...

CUM ADAUG INTREBARI DE SECURITATE CONTULUI MEU?

     Detinerea unei intrebari de securitate este o modalitate utila de a verifica calitatea dumneavoastra de proprietar, in cazul in care va pierdeti accesul la contul dumneavoastra Facebook sau la adresa de e-mail. Puteti adauga o intrebare de securitate contului dumneavoastra de pe pagina de Setari Cont (account settings) accesibil din meniul Cont derulat din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

    Pentru a adauga o intrebare de securitate, procedati astfel:

1. Faceti click pe „Change” (schimba) in sectiunea intrebari de securitate (Security Questions)

2. In meniul vertical „intrebare” (question), selectati o intrebare de securitate al carei raspuns sunteti sigur ca vi-l veti aminti in viitor. Pastrati secreta intrebarea de securitate si asigurati-va ca raspunsul dumneavoastra este destul de specific pentru a nu putea fi ghicit cu usurinta.

3. Introduceti cu grija raspunsul dumneavoastra la intrebarea selectata. Odata ce ati setat intrebarea, nu o veti mai putea edita sau schimba.

4. Faceti click pe „Schimbare intrebare de securitate” (change security question) . Vi se va cere sa introduceti parola dumneavoastra pentru a confirma depunerea intrebarii de securitate. Va rugam retineti ca, odata ce ati trimis intrebarea dumneavoastra de securitate, sectiunea va disparea de pe pagina de setari ale contului. In scopul de a proteja securitatea contului, nu este posibil sa schimbati intrebarea de securitate odata ce ati adaugat una.

Citește mai departe...

MENTINEREA ACCESULUI LA CONTUL DUMNEAVOASTRA CUM POT FI SIGUR CA NU PIERD ACCESUL LA CONTUL MEU?

     In cazul in care ati uitat parola, va trebui sa solicitati o resetare a parolei. E-mailul de confirmare a parolei va merge doar la adresele de e-mail confirmate pe contul dumneavoastra. Ca atare, daca sunteti in imposibilitatea de a va accesa adresele de e-mail de pe contul dumneavoastra Facebook, nu veti fi capabil de a primi e-mailul de resetare a parolei si riscati pierderea completa a contului dumneavoastra. Puteti preveni aceasta situatie prin luarea urmatoarelor masuri: adaugati o adresa de mail secundara contului dumneavoastra Facebook, adaugati o intrebare de securitate contului dumneavoastra si asigurati-va ca adresele de e-mail de pe contul dumneavoastra Facebook sunt active (le puteti accesa). Confirmati-va numarul de mobil pe contul dumneavoastra; mentinerea de informatii exacte cu privire la profilul dumneavoastra, cum ar fi numele, data nasterii, adresele de e-mail. Acest lucru ajuta la localizarea contului dumneavoastra, in caz ca il pierdeti.

     Pentru a-ti face contul mai sigur, apasa aici: http://www.facebook.com/update_security_info.php

Citește mai departe...

PROBLEME CU LOGAREA DE PE MOBIL PRIMESC MEREU O EROARE CAND INCERC SA MA LOGHEZ DE PE TELEFONUL MOBIL.

     A se vedea pagina Centrul de Ajutor pe Mobil de pe Facebook Mobile Web: http://www.facebook.com/recover.php Pentru probleme cu mobilul care nu sunt listate aici, accesati site-ul de mai sus.

Citește mai departe...

AM PRIMIT MESAJUL DE EROARE „COD INVALID” CAND AM INCERCAT SA RESETEZ PAROLA.

1. Copiati si lipiti intregul cod din e-mailul primit in spatiul prevazut.

2. Daca acest lucru nu functioneaza, solicita o noua parola aici http://www.facebook.com/recover.php si asteptati 24 de ore inainte de a solicita una noua.

Citește mai departe...

AM PRIMIT EROAREA „LINK INVALID” CAND AM INCERCAT SA RESETEZ PAROLA.

1. Copiati si inserati linkul complet al e-mailului primit in bara de adrese a browserului dumneavoastra si apasati enter.

2. Daca nu functioneaza, cereti o noua parola aici : http://www.facebook.com/reset.php si asteptati 24 de ore inainte de cererea uneia noi.

Citește mai departe...

AM PRIMIT MESAJUL DE EROARE „E-MAIL INCORECT” (INCORRECT E-MAIL)

1. Asigurati-va ca ati introdus corect adresa de e-mail pentru logare. Adresa dumneavoastra de logare pe Facebook este aceea pe care ati folosit-o pentru a va inscrie pe Facebook sau adresa care ati confirmat-o pentru primirea e-mailurilor de pe Facebook dupa ce v-ati inscris.

2. Daca v-ati inregistrat cu un nume de utilizator, incercati sa va conectati folosind numele de utilizator si parola. Dupa conectare, vizitati fila Settings (Setari) de pe pagina contului pentru a localiza adresa de email pe care ati folosit-o pentru a va autentifica.

3. Incercati sa va logati folosind numarul de telefon si parola. Daca ati confirmat un numar de mobil pe contul dumneavoastra, va puteti conecta cu numarul de mobil si parola.

4. Incercati localizarea contului dumneavoastra pe pagina de resetare a parolei.

5. Cereti-i unuia dintre prietenii dumneavoastra de pe Facebook sa va vizualizeze profilul si sa va trimita adresa de e-mai listata pe contul dumneavoastra. Pentru a face asta, cereti-i sa faca click pe tab-ul „info” de pe profilul dumneavoastra si sa deruleze pana la Contact Information (informatii de contact). Dupa ce ati primit aceste informatii incercati sa va conectati cu adresa de e-mail primita.

6. Daca ati urmat pasii explicati mai sus si sunteti inca in imposibilitatea de a va accesa contul, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=email_incorrect

Citește mai departe...

PRIMESC UN MESAJ DE EROARE ATUNCI CAND INCERC SA MA LOGHEZ. AM PRIMIT MESAJUL DE EROARE „PAROLA INCORECTA” (INCORRECT PASSWORD”)

1. Asigurati-va ca tasta CAPS LOCK nu este apasata, apoi incercati din nou.

2. Daca nu te-ai putut loga dupa ce te-ai asigurat ca tasta caps lock nu este apasata, atunci incearca sa-ti resetezi parola aici: http://www.facebook.com/reset.php

3. Daca nu te-ai putut loga nici dupa resetarea parolei, urmeaza instructiunile de aici pentru a rezolva problema: http://www.facebook.com/help/?page=742. Mai reseteaza o data parola aici: http://www.facebook.com/home.php

4. Daca tot nu te poti loga, incearca cu alt browser.

Citește mai departe...

VAD O OPTIUNE DE A-MI RECUPERA CONTUL PRIN INTERMEDIUL PRIETENILOR. CE INSEAMNA ACEST LUCRU?

     Pentru mai multe informatii in ceea ce priveste recuperarea contului dumneavoastra prin intrermediul prietenilor, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=1153

     NU-MI GASESC CONTUL IN PAGINA DE IDENTIFICARE (IDENTIFY YOUR ACCOUNT) Va rugam sa va asigurati ca incercati fiecare optiune pentru identificarea contului dumneavoastra.

Optiunea 1: incercati sa introduceti fiecare adresa de e-mail pe care ati detinut-o vreodata. In caz ca nu functioneaza, introduceti numerele de mobil curente si din trecut.

Optiunea 2: introduceti numele de utilizator.

Optiunea 3: daca nu va amintiti e-mailul de conectare si nu aveti un nume de utilizator, puteti utiliza numele dumneavoastra si al unui prieten pentru a incerca sa va gasiti contul. Daca ati urmat pasii prezentati mai sus si sunteti inca in imposibilitatea de a va accesa contul, puteti trimite un raport aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=cannot_identify

Citește mai departe...

AM PRIMIT E-MAIL DE RESETARE A PAROLEI CHIAR DACA NU AM RESETAT-O.

     Daca ati primit un e-mail nesolicitat de resetare a parolei, este posibil ca cineva sa fi introdus din greseala adresa dumneavoastra de e-mail sau numele de utilizator cand incerca sa isi acceseze contul. Se intampla adesea cand aveti un nume de utilizator popular sau adresa de e-mail . Atata timp cat nu faceti click pe link-ul continut de acest e-mail, nu va fi luata nicio actiune iar contul dumneavoastra va ramane sigur. Cu toate acestea, in cazul in care primiti un e-mail de confirmare a resetarii parolei, va rugam sa vizitati centrul de ajutor pentru securitate („security help center”) pentru a asigura contul dumneavoastra.

Citește mai departe...

TREBUIE SA RESETEZ PAROLA DE FIECARE DATA CAND MA IDENTIFIC.

     Daca vi se cere sa resetati parola de fiecare data cand va autentificati, problema poate fi legata de browserul dumneavoastra. Pentru a goli cache-ul browserului dumneavoastra si modulele cookie, urmati instructiunile de aici: http://www.facebook.com/help/?page=742

     Daca aveti in continuare probleme, va rugam iesiti din contul dumneavoastra si resetati parola aici: https://.facebook.com/recover.php

     Daca inca mai trebuie sa resetati parola de fiecare data cand va identificati, incercati sa va conectati cu un browser web diferit.

     Daca nu dispuneti in prezent de Microsoft Internet Explorer si ati dori sa-l descarcati, faceti click aici: http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx

     Daca nu aveti in prezent Mozilla Firefox si ati dori sa-l descarcati, faceti click aici: http://www.mozilla.com/en-US/firefox

     Daca nu aveti in prezent Apple Safari si ati dori sa-l descarcati, faceti click aici: http://www.apple.com/safari/download/

     Daca aveti in continuare probleme dupa urmarea pasilor de mai sus, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=password_dropped

Citește mai departe...

CUM MA LOGHEZ IN CONTUL MEU FACEBOOK?

     Pentru a va accesa contul, introduceti una dintre urmatoarele informatii in campul „e-mail” de pe pagina de logare, introduceti parola dumneavoastra in campul „password” si faceti click pe butonul „login”: -orice adresa de e-mail care este in prezent listata pe contul dumneavoastra Facebook. -numele dumneavoastra de utilizator -un numar de telefon mobil confirmat pe contul dumneavoastra.

Citește mai departe...

NU AM PRIMIT E-MAI PENTRU RESETAREA PAROLEI.

      Daca aveti probleme cu localizarea e-mailului dumneavoastra de resetarea a parolei, va rugam sa verificati mai intai dosarul „junk” sau „Spam” in contul e-mailului dumneavoastra in cazul in care a fost gresit directionate de catre furnizorul dumneavoastra de e-mail.    Daca aveti mai mult de o adresa de e-mail confirmata pe contul dumneavoastra Facebook, sau un numar de mobil confirmat, puteti verifica de asemenea aceste casute de mail pentru un e-mai de resetare a parolei sau text.

     Daca sunteti in imposibilitatea de a localiza acest e-mail, incercati solicitarea unui nou link pentru a reseta parola dumneavoastra facand click aici: https://ssl.facebook.com/recover.php?

     Daca sunteti in imposibilitatea de a primi un e-mail de resetare a parolei dupa urmarea pasilor prezentati mai sus, va rugam trimiteti un raport aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=password_reset

Citește mai departe...

VREAU SA IMI SCHIMB PAROLA.

     Daca iti stii parola si vrei sa o schimbi, o poti face in sectiunea „password” din pagina ta de setari ale contului „Account settings” pe care o puteti accesa din meniul „cont” din partea de sus a oricarei pagini. Poti solicita o resetare a parolei facand click pe butonul „Forgot your password?” (v-ati uitat parola?) situat in apropiere de butonul de logare „login”.

Citește mai departe...

CUM IMI REACTIVEZ CONTUL?

     Va puteti reactiva oricand contul prin conectarea cu adresa de e-mail si parola. Daca intampinati probleme cu logarea, va rugam vedeti intrebarile frecvente listate pe aceasta pagina. Resetarea parolei.

Citește mai departe...

AM FOLOSIT ADRESA ALTCUIVA PENTRU A MA LOGA PE FACEBOOK.

     In primul rand, asigurati-va ca aveti o adresa de e-mai securizata pe care numai dumneavoastra o puteti accesa. O data creata aceasta adresa, aveti asistenta acestei persoane pentru accesarea contului.

     Dupa primirea accesului la contul dumneavoastra, va actualizati informatiile de conectare cu adresa de e-mail prin urmatorii pasi:

1.Mergeti la pagina de setari ale contului (Account Settings): http://www.facebook.com/editaccount.php

2.In sectiunea „e-mail” scrieti-va cu grija adresa alternativa.

3.Dati click pe „Change Contact E-mail” (schimbati e-malul de contact). Un e-mai ce contine linkul de confirmare va fi trimis la aceasta adresa.

4.Dati click pe linkul primit pentru a completa procesul.

5.Puteti apoi adauga adresa personala de e-mail de pe aceasta pagina si de a o elimina pe cea care nu va apartine.

Citește mai departe...

NU-MI AMINTESC CE ADRESA DE E-MAIL FOLOSESC PENTRU A MA LOGA PE FACEBOOK.

1.Daca v-ati inregistrat cu un nume de utilizator, incercati sa va conectati folosind numele de utilizator si parola. Un nume de utilizator reprezinta adresa dumneavoastra URL personalizata si apare in bara de locatie a browserului dumneavoastra dupa www.facebook.com atunci cand va vizitati profilul. Dupa conectare, vizitati fila Settings (https://register.facebook.com/editaccount.php) pe pagina contului pentru a localiza adresa de e-mail pe care o folositi ca sa va logati.

2.Incercati sa va logati folosindu-va numarul de mobil si parola. Daca ati confirmat un numar de mobil pe contul dumneavoastra, va puteti conecta cu numarul de mobil si parola. Asigurati-va pentru adaugarea codului tarii ca scoateti zerourile incipiente si simbolurile pentru introducerea numarului de mobil.

3. Incercati sa va localizati contul pe pagina de resetare a parolei. Sfat: daca nu va puteti gasi contul cu o singura optiune, incercati si alte optiuni pentru a-l gasi.

4. Cereti-i unuia dintre prietenii dumneavoastra de pe Facebook sa va vizualizeze profilul si sa va trimita adresa de e-mai listata pe contul dumneavoastra. Pentru a face asta, cereti-i sa faca click pe tab-ul „info” de pe profilul dumneavoastra si sa deruleze pana la Contact Information (informatii de contact). Dupa ce ati primit aceste informatii incercati sa va conectati cu adresa de e-mail primita.

5. Daca ati urmat pasii dati mai sus si inca sunteti in imposibilitatea de a va accesa contul, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=forgot_login

Citește mai departe...

ADRESA DE E-MAIL SAU CONTUL FACEBOOK MI-AU FOST COMPROMISE.

     Va rugam sa alegeti una din optiunile de mai jos: -daca puteti trimite si primi e-mailuri pe adresa dumneavoastra de conectare, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=1024

-daca nu puteti trimite sau primi e-mailuri de pe adresa dumneavoastra de conectare, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=1025

Citește mai departe...

AM UITAT PAROLA ADRESEI DE E-MAIL CU CARE MA LOGHEZ.

Luati legatura cu furnizorul dumneavoastra de servicii e-mail pentru a va recupera accesul la adresa de e-mail. Pentru domenii de e-mai, altele decat cele enumerate mai jos, va rugam sa apelati la centrul de ajutor al furnizorului dumneavoastra de servicii. - Gmail - Hotmail - Yahoo! O data recastigat accesul la adresa de e-mail, incercati sa resetati parola Facebook aici: http://www.facebook.com/reset.php

Citește mai departe...

AM PIERDUT ACCESUL LA ADRESA E-MAIL PE CARE O FOLOSESC PENTRU CONTUL FACEBOOK.

    Adresa cu care ma loghez este invalida sau expirata.

1.Incercati sa va logati cu o adresa de e-mail pe care ati fi putut-o confirma ca pe un contact alternativ pentru contul dumneavoastra. In cazul in care o alta adresa de e-mail pe care o puteti inca folosi este asociata cu contul dumneavoastra dar ati uitat parola Facebook, introduceti adresa pentru a va putea reseta parola aici: http://www.facebook.com/recover.php.

2. Vizitati pagina de resetare a parolei pentru a incerca sa va reluati accesul la cont. Sfat: daca nu va puteti identifica folosindu-va adresa de e-mail, incercati sa o cautati cu numele dumneavoastra si a unui prieten. Daca sunteti inca in imposibilitatea de a va recupera contul sau nu va puteti identifica, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/identify.php?show_form=invalid_email

 

Citește mai departe...