LOGAREA SI PAROLA IN FACEBOOK

    Adresa cu care ma loghez este invalida sau expirata.

1.Incercati sa va logati cu o adresa de e-mail pe care ati fi putut-o confirma ca pe un contact alternativ pentru contul dumneavoastra. In cazul in care o alta adresa de e-mail pe care o puteti inca folosi este asociata cu contul dumneavoastra dar ati uitat parola Facebook, introduceti adresa pentru a va putea reseta parola aici: http://www.facebook.com/recover.php.

2. Vizitati pagina de resetare a parolei pentru a incerca sa va reluati accesul la cont. Sfat: daca nu va puteti identifica folosindu-va adresa de e-mail, incercati sa o cautati cu numele dumneavoastra si a unui prieten. Daca sunteti inca in imposibilitatea de a va recupera contul sau nu va puteti identifica, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/identify.php?show_form=invalid_email

 

Luati legatura cu furnizorul dumneavoastra de servicii e-mail pentru a va recupera accesul la adresa de e-mail. Pentru domenii de e-mai, altele decat cele enumerate mai jos, va rugam sa apelati la centrul de ajutor al furnizorului dumneavoastra de servicii. - Gmail - Hotmail - Yahoo! O data recastigat accesul la adresa de e-mail, incercati sa resetati parola Facebook aici: http://www.facebook.com/reset.php

     Va rugam sa alegeti una din optiunile de mai jos: -daca puteti trimite si primi e-mailuri pe adresa dumneavoastra de conectare, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=1024

-daca nu puteti trimite sau primi e-mailuri de pe adresa dumneavoastra de conectare, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/?page=1025

1.Daca v-ati inregistrat cu un nume de utilizator, incercati sa va conectati folosind numele de utilizator si parola. Un nume de utilizator reprezinta adresa dumneavoastra URL personalizata si apare in bara de locatie a browserului dumneavoastra dupa www.facebook.com atunci cand va vizitati profilul. Dupa conectare, vizitati fila Settings (https://register.facebook.com/editaccount.php) pe pagina contului pentru a localiza adresa de e-mail pe care o folositi ca sa va logati.

2.Incercati sa va logati folosindu-va numarul de mobil si parola. Daca ati confirmat un numar de mobil pe contul dumneavoastra, va puteti conecta cu numarul de mobil si parola. Asigurati-va pentru adaugarea codului tarii ca scoateti zerourile incipiente si simbolurile pentru introducerea numarului de mobil.

3. Incercati sa va localizati contul pe pagina de resetare a parolei. Sfat: daca nu va puteti gasi contul cu o singura optiune, incercati si alte optiuni pentru a-l gasi.

4. Cereti-i unuia dintre prietenii dumneavoastra de pe Facebook sa va vizualizeze profilul si sa va trimita adresa de e-mai listata pe contul dumneavoastra. Pentru a face asta, cereti-i sa faca click pe tab-ul „info” de pe profilul dumneavoastra si sa deruleze pana la Contact Information (informatii de contact). Dupa ce ati primit aceste informatii incercati sa va conectati cu adresa de e-mail primita.

5. Daca ati urmat pasii dati mai sus si inca sunteti in imposibilitatea de a va accesa contul, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=forgot_login

     In primul rand, asigurati-va ca aveti o adresa de e-mai securizata pe care numai dumneavoastra o puteti accesa. O data creata aceasta adresa, aveti asistenta acestei persoane pentru accesarea contului.

     Dupa primirea accesului la contul dumneavoastra, va actualizati informatiile de conectare cu adresa de e-mail prin urmatorii pasi:

1.Mergeti la pagina de setari ale contului (Account Settings): http://www.facebook.com/editaccount.php

2.In sectiunea „e-mail” scrieti-va cu grija adresa alternativa.

3.Dati click pe „Change Contact E-mail” (schimbati e-malul de contact). Un e-mai ce contine linkul de confirmare va fi trimis la aceasta adresa.

4.Dati click pe linkul primit pentru a completa procesul.

5.Puteti apoi adauga adresa personala de e-mail de pe aceasta pagina si de a o elimina pe cea care nu va apartine.