1. Asigurati-va ca ati introdus corect adresa de e-mail pentru logare. Adresa dumneavoastra de logare pe Facebook este aceea pe care ati folosit-o pentru a va inscrie pe Facebook sau adresa care ati confirmat-o pentru primirea e-mailurilor de pe Facebook dupa ce v-ati inscris.

2. Daca v-ati inregistrat cu un nume de utilizator, incercati sa va conectati folosind numele de utilizator si parola. Dupa conectare, vizitati fila Settings (Setari) de pe pagina contului pentru a localiza adresa de email pe care ati folosit-o pentru a va autentifica.

3. Incercati sa va logati folosind numarul de telefon si parola. Daca ati confirmat un numar de mobil pe contul dumneavoastra, va puteti conecta cu numarul de mobil si parola.

4. Incercati localizarea contului dumneavoastra pe pagina de resetare a parolei.

5. Cereti-i unuia dintre prietenii dumneavoastra de pe Facebook sa va vizualizeze profilul si sa va trimita adresa de e-mai listata pe contul dumneavoastra. Pentru a face asta, cereti-i sa faca click pe tab-ul „info” de pe profilul dumneavoastra si sa deruleze pana la Contact Information (informatii de contact). Dupa ce ati primit aceste informatii incercati sa va conectati cu adresa de e-mail primita.

6. Daca ati urmat pasii explicati mai sus si sunteti inca in imposibilitatea de a va accesa contul, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=email_incorrect